Foto: Publicitātes foto

Pēc divām iespaidīgām sporta karjerām Karolīnai Vozņacki un Deividam Lī sākusies jauna dzīve, kurā sports vairs nav dzīves centrā. Viņi gaida savu pirmdzimto, vienlaikus iekārtojot jaunās mājas Maiami. Jaunajā daudzsēriju filmā "Wozniacki & Lee" Karolīna un Deivids aicina skatītājus iepazīties ar savu dzīvi pirms meitas Olīvijas piedzimšanas, tās laikā un pēc, tādējādi pielāgojoties jaunajai dzīvei kā pensionētiem sportistiem un kļūstot par vecākiem.

"Wozniacki & Lee" ir sešu sēriju filma, kas cieši seko līdzi bijušajai pasaules ranga pirmajai raketei, tenisistei Karolīnai Vozņacki un viņas vīram, bijušajam NBA All Stars basketbolistam Deividam Lī. Pēc divām iespaidīgām sportiskām karjerām abus tagad gaida pilnīgi jauna un aizraujoša pensionētu elites sportistu un vecāku dzīve, kur meitas Olīvijas piedzimšana patiešām dod laiku pārdomām par agrāko dzīvi kā top sportistiem.

"Daudzus gadus tas ir bijis par mums, un kļūšana par vecākiem ir jauna un ļoti atšķirīga nodaļa mūsu dzīvē. Vienmēr ir nedaudz nervus kutinoši dalīties ar personisku stāstu, taču dalība šajā daudzsēriju filmā ir devusi iespēju atskatīties uz savu karjeru un dalīties ar fantastiskāko stāstu mūsu dzīvē – kļūt par vecākiem Olīvijai," saka Karolīna un Deivids.

Straumēšanas platformas "Viaplay" skatītājiem būs iespēja cieši sekot līdzi Karolīnas un Deivida jaunās mājas veidošanai un iekārtošanai Fišera salā Maiami, vienlaikus gatavojoties mazās meitas Olīvijas nākšanai pasaulē un visu ar to saistīto – grūtniecības fotosesijām, bērnu lietu iegādei, utt. Tāpat skatītāji varēs ielūkoties, kā pārim gāja slimnīcā, kad viņi pirmo reizi tikās ar meitu un turēja viņu rokās, kā arī turpmākajās dienās, kad iekārtoja savu dzīvi kā vecāki.

Karolīnas un Deivida draugi un bijušie sporta kolēģi, tostarp tenisa zvaigznes Serēna Viljamsa un Agņeška Radvanska, kā arī NBA zvaigzne Dreimonds Grīns, komentējuši to, kā viņi redz abas bijušās sporta zvaigznes. Daudzsēriju seriālā piedalās gan Karolīnas, gan Deivida ģimenes, kas vienmēr bijušas un joprojām ir liela daļa pāra profesionālās un personīgās dzīvēs. Un, protams, seriālā iekļauts pilns atskats uz Karolīnas un Deivida iespaidīgajām karjerām. Ne mazāk svarīgi ir tas, kādi bijuši izaicinājumi, lai viņi abi nokļūtu tur, kur ir šodien, ar pilnīgi unikālu ieskatīšanos līdz šim neizstāstītā stāstā par Karolīnas un viņas tēva, vienlaikus arī trenera Pjotra attiecībām.

"Karolīna Vozņacki un Deivids Lī abi ir milzīgas pasaules sporta zvaigznes. Disciplīnai, treniņiem un regulārai rutīnai ir bijusi izšķiroša nozīme, lai sasniegtu savus mērķus un pašas virsotnes. Tagad viņu mērķis ir pavisam cits – kļūt par labiem vecākiem mazajai meitiņai Olīvijai, tādēļ mēs ar nepacietību gaidām, lai saviem skatītājiem straumēšanas platformā "Viaplay" sniegtu unikālu ieskatu šajās aizraujošajās pārmaiņās Deivida un Kerolainas dzīvē," saka Filipa Valestama, "NENT Group" satura nodaļas vadītāja.

Straumēšanas platformas "Viaplay" oriģināldarbu "Wozniacki & Lee" producē "Warner Bros", kā arī "International Television Production Denmark". Seriālam ir sešas sērijas, to varēs skatīties "Viaplay" no 21. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!