Foto: Vida Press/DELFI

Nu jau vairāk nekā gadu slavenais latviešu bokseris Mairis Briedis no boksa ringa laužas šovbiznesā – viņš nepagurstoši pūlas ar dažādiem veidiem pievērst sev jūtūbera Džeika Pola uzmanību. Tagad noskaidrojies, ka Pols tādu Mairi Briedi īsti pat nav pamanījis, katrā ziņā nav iegaumējis viņa vārdu un uzvārdu.

Ietekmīgais jūtūberis, kurš pasaules slavu ieguvis arī kā bokseris, regulāri saņem uzaicinājumus uz cīņu – tādus viņam izteikuši gan Tonijs Beljū, gan Polijs Maglijani. Savu uzmanības devu regulāri pieprasa arī mūsu Mairis Briedis – viņš cītīgi audzē sekotāju pulku sociālajos tīklos, dažādos veidos pūloties uzrunāt Džeiku Polu un panākt viņa piekrišanu mēroties spēkiem.

Briedis savas kampaņas ietveros veltīja Polam tetovējumu. Viņš, atsaucoties uz Džeika Pola tetovējumu ar uzrakstu "karma", sev uztetovējis briedi, ap kuru uzrakstīts "Džeika sliktā karma". Bet vēlāk viņš pat pievērsās mūzikai, savos sociālajos tīklos publicējot repa dziesmu, atkal mangojot uzmanību no Pola.

Nu Džeiks Pols sarunā ar "Talksport" komentējis bokseru centienus pierunāt viņu uz cīņu. "Daudzi lūdzas... Šis Mario arī lūdzas. Esmu redzējis viņa tetovējumu, tomēr nesaprotu, ko viņš no manis vēlas. Ja godīgi, es nezinu, kas ir šie čaļi. Cilvēki mani aicina uz cīņu gandrīz vai katru dienu, es tam vairs nepievēršu uzmanību," pauda Pols, mūsu Mairi nosaucot par Mario.

Mairis Briedis komentāru vērtējis kritiski, norādot, ka latvietim jau šķita – "YouTube" zvaigznes izteicieni par vēlmi pēc īstas cīņas ir tikai tukšas frāzes. Briedis Pola izteikumus nosauc par smieklīgiem, kārtējo reizi piedāvājot amerikānim būt vīrietim un atbildēt par saviem vārdiem, pretējā gadījumā Pols kļūstot par tukšu vietu.

Džeika Pola komentārs (par Briedi no 4:50 min.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!