Foto: Publicitātes foto

Pēc apvienības "Citi zēni" uzvaras nacionālajā "Eirovīzijas" atlasē "Delfi" lūdza spriedumu par iegūto rezultātu paust vairākiem rūdītiem "Eirovīzijas" faniem, apkopjot savu redzējumu kopīgā verdiktā – vai ar šiem puišiem Latvijai beidzot izdosies pārtraukt neveiksmju sēriju uz "Eirovīzijas" skatuves? Ekspertu viedokļi ir... piesardzīgi.

Ar Latvijas karogu uz konkursu Turīnā, Itālijā, šogad dosies relatīvi jauna pašmāju grupa – "Citi zēni". Vai Latvija beidzot atgriezīsies "Eirovīzijas" finālā? Kamēr visā Eiropā vēl tikai notiek īsto dziesmu noskaidrošana un mēs pašlaik vēl nevaram pilnībā novērtēt, kādi "smagsvari" būs mūsu konkurenti, Latvijai atliek vien cerēt, ka ar dziesmu par zaļo domāšanu un vegānisku uzturu nebūsim nošāvuši greizi.

Kaismīgs "Eirovīzijas" lietu pazinējs Toms Akmens spriež, ka dziesma "Eat your salad" nav zemē metama, taču nav arī nekas tāds, ko viņš kā mūzikas cienītājs liktu savā "Spotify" klausāmlistē.

"Kopumā esmu apmierināts ar mūsu izvēli. Ir iemesli optimismam un ir iemesli piesardzībai. Puiši māk uzstāties, un tas ir liels pretarguments manai sākotnējai kritikai, ka "pussy" prikols vien nebūs pietiekami, lai Turīnā kaut cik paliktu atmiņā. Tāpat arī tiktokā savāktais fanu pulks nav viennozīmīgi vērtējams kā atzinība un ceļš uz finālu, taču varam uz to cerēt," spriež viņš.

Tieši pati dziesma Akmenim liek būt bažīgam par veiksmīgu iznākumu "Eirovīzijā".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!