Foto: Publicitātes foto
Pašmāju poproka apvienība "Audiokvartāls" kopā ar dziedātāju Martu Ritovu prezentē dziesmu "Es nesaprotu, es nemāku", kas vēsta par problēmām, komunicējot vienam ar otru. Dziesma ir pēdējais vēstnesis no grupas otrā studijas albuma, kurš iznāks maija beigās.

"Man patīk veidot sadarbības, jo tās vienmēr rada daudz interesantāku un citādāku skanējumu, nekā ierasts dzirdēt no manis. Es parasti tam pieeju diezgan primitīvi – ja man patīk dziesma, tad arī piekrītu un priecājos, ka mums kopā arī labi skan. Dziesmas tēma mums visiem ir tuva – tā sajūta, ka gribam kaut ko pierādīt, ka zinām labāk, esam gudrāki, aizmirstot, ka esam vienā komandā ar saviem tuvajiem, nevis pretējās", tā par dziesmu stāsta Marta.

"Kāpēc mēs pret vienu cilvēku attiecamies saprotoši, pret otru nievājoši? Ar ko tas izskaidrojams? Šajā dziesmā mēģinām rast atbildes, bet, mūsuprāt, vislielākā problēma ir tajā, ka mēs bieži vien neklausāmies, ko otrs cilvēks cenšas pateikt. Līdz ar to rodas šīs konfliktsituācijas", saka grupas "Audiokvartāls" solists Ivars Ozoliņš.

Dziesmas tekstu palīdzēja sarakstīt jaunais dzejnieks un mūziķis Kristers Rudzītis, bet muzikālās partijas veidoja grupas dalībnieki un Marta, mūzikas producents – Juris Ludženieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!