Nav noslēpums – Adams Sandlers mīl basketbolu. Daži no viņa neaizmirstamākajiem varoņiem ir basketbola fanātiķi. Tātad, nav nekāds pārsteigums, ka Sandlera jaunākais "Netflix" piedāvājums "Hustle" ir saistīts ar basketbolu.

Filmā "Hustle" Sandlers atveido Stenliju Sugermenu, "Filadelfijas 76ers" skautu, kurš sapņo kļūt par NBA treneri. Kas ir basketbola skauts? Katru talantīgu basketbolistu, pirms viņš nonācis profesionālā līmenī, kāds pamana. Parasti šie cilvēki ir basketbola talantu skauti, kuri cenšas atrast perspektīvus basketbolistus.

Tomēr Stenlijs ir iestrēdzis, ceļojot pa pasauli, meklējot šo nākamo neatklāto talantu. Viņš ir pretrunā ar savu darba un privātās dzīves līdzsvaru un cenšas būt līdzās savai sievai Terēzei un viņu meitai, lai gan viņa prasīgais darbs mēdz traucēt.

"Zini, es savas meitas dzimšanas dienā neesmu bijis mājās jau deviņus gadus," Stenlijs stāsta savam priekšniekam.

Spriežot pēc filmas treilera, viņš ir veiksmes meklētājs, kurš bezgalīgi ceļo, meklējot jaunus spēlētājus. Un viņam tas arī izdodas! Kad Stenlijs Spānijā beidzot sastop spēcīgu jauno zvaigzni Bo ar diezgan drūmu pagātni, viņš viņu bez komandas piekrišanas atved uz ASV, cerot pierādīt sev, ka Bo ir viss, kas nepieciešams, lai iekļūtu NBA. Taču ceļojums uz virsotni nebūs viegls. Viņiem priekšā stāsies nelabvēļi un sāncenši.

Turklāt ne mazsvarīgs fakts – filmu veido duets, kurš kaut ko zina par basketbola talantu attīstīšanu, – Lebrons Džeimss un Maveriks Kārters.

Tomēr nav uzreiz skaidrs, vai filmā "Hustle" galvenā loma piederēs Sandleram vai tomēr Bo atveidotājam – NBA spēlētājam Juancho Hernangomez. Taču ir skaidrs tas, ka divarpus minūšu garais treileris atklāj lielu daļu no filmas sižeta, ieskaitot dažādas neveiksmes, ar kurām Stenlijs un Bo saskaras. Tāpat filmā būs redzamas epizodes, kas iepriecinās lielāko daļu NBA fanu.

Sandlera sadarbība ar "Netflix" sākās 2014. gadā, kad komiķis parakstīja četru filmu līgumu ar straumētāju, iegūstot filmas "The Ridiculous 6", "The Do-Over", "Sendy Wexler" un "The Meyerowitz Storie". Kopš tā laika Sandlers ir pagarinājis līgumu ar filmām, tostarp "The Week Of", "Murder Mystery" un "Hubie Halloween", kā arī viņa 2018. gada īpašo muzikālo komēdiju "100% Fresh".

8. jūnijā "Netflix" iznāks šī iedvesmojošā sporta drāma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!