Foto: Privātais arhīvs
Turot savu solījumu no emigrācijas atgriezties dzimtenē, estrādes zvaigzne Alla Pugačova nule ieradusies Krievijā. Par to sociālajā tīklā "Instagram" informēja dīvas tuvs draugs, modes dizaineris Igors Guļajevs.

Igors Guļajevs jau jūlijā intervijā Krievijas medijiem pauda, ka no Krievijas emigrējusī dziedātāja nav noskaņota dzimteni pamest pavisam un atgriezīsies Maskavā, lai bērni varētu turpināt mācības skolā. To pašu teikusi arī pati Pugačova.

Pugačova un humorists Maksims Galkins pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pameta valsti un devās uz Izraēlu, savukārt augustā ģimene apmetās Jūrmalā, Latvijā. Mākslinieces tuvs ģimenes draugs Guļajevs publiskojis video, kurā redzams, kā Pugačova ar kāju eleganti atver automašīnas durvis un vēsta: "Esmu šeit, tikai ilgi nevarēju sataisīties! Bet tu droši vien lasi, ka manis nav vispār," par Krievijas mediju apmelojumiem ironizē viņa.

Kopš kara sākuma – un Pugačova asi nosoda šo karu un Putina režīmu Krievijā –, dziedātāja ar vīru un bērniem devās uz Izraēlu, bet solīja Krievijā atgriezties.

10. martā viņa internetā publicēja videoziņu Kremļa politiku atbalstošam mācītājam, kurš izsmēja Pugačovas "aizbēgšanu" no Krievijas.

Videovēstījumā viņa apspēlēja Ukrainā dzimušā pareizticīgā priestera Andreja Tkačova teikto: "Ak, Pugačova uz visiem laikiem pametusi Krieviju? Dievs, kā es to biju gaidījis! Kā gaiss ir attīrījies!"

Dīva viņam atbildēja: "Pāragri priecājies, Andrjuša. Brīvdienas, atvaļinājums, izlidošana nav emigrācija. Kad atgriezīšos, tiksim galā. Aiziešu uz tavu baznīcu, aizlūgšu par tevi, zaimotāj," skarba bija Pugačova.

Tiesa, nav zināms, vai Pugačovai pievienosies arī vīrs Maksims Galkins, kurš šobrīd dodas tūrē pa visu pasauli, kā arī dvīņi Harijs un Liza pagaidām nav parādījušies Pugačovas video no Krievijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!