Foto: LETA
Izcilā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš Porziņģis ir kopā ar izskatīgu bruneti no Ukrainas, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Mārtiņš Porziņģis Latvijas izlases basketbola spēlē ar Igaunijas valstvienību "Arēnā Rīga" pirmajā rindā sēdēja kopā ar draudzeni. Kā noskaidrojis žurnāls "Privātā Dzīve", jaunā lēdija ir Anna Andreeva no Ukrainas.

Lai gan Andreevas "Instagram" profilā nav nevienas kopbildes ar Mārtiņu, viņš publiskojis abu kopīgo attēlu no 19. augusta basketbola spēles Rīgā.

Kā raksta žurnāls, Anna nāk no Ukrainas pilsētas Černivki. Nupat viņa Ukrainas Neatkarības svētkos publiski sveikusi savus draugus dzimtenē, vēstot, ka viņai šie cilvēki ļoti pietrūkst. Spriežot pēc sociālajiem tīkliem, Andreeva daudz uzturas Ņujorkā, kā arī ļoti mīl savu suni – zelta retrīveru, kuram nesen svinēta 12. jubileja.

Kā secina žurnāls, nu visu Porziņģu puišu sirdis ir aizņemtas – Mārtiņš draudzējas ar Annu, vecākais brālis Jānis šogad maijā apprecējās ar mīļoto sievieti Agnesi, savukārt Kristaps Porziņģis nule nosvinējis divu gadu kopābūšanu ar influenceri Lauru Vizlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!