Foto: Privātais arhīvs
Rīgā dzimušās krievu aktrises Agatas Mucenieces bijušais vīrs, Krievijā slavenais sekssimbols Pāvels Prilučnijs vērleiz iestūrējis laulības ostā. Tas noticis divus gadus pēc tam, kad izjuka viņa un Mucenieces skandāliem pilnā laulība.

34 gadus vecais aktieris par otro sievu izraudzījies armēnieti Zepjuru Brutjanu, kura arī ir aktrise. Pāra kāzas Maskavas pievārtē bijušas varen greznas, attēli un video no tām ievietoti arī sociālajos tīklos.

Kā vēsta Krievijas tabloīdi, nule aizvadītās kāzu svinības, taču patiesībā Prilučnijs un Brutjana oficiāli salaulājušies jau šogad maijā kādā dzimtsarakstu nodaļā. Aktrise pieņēmusi Prilučnija uzvārdu. Jaunā sieva savas kāzas nosaukusi par "vislaimīgāko dienu manā mūžā".

View this post on Instagram

A post shared by Zippi (@zepyur_brutyan)

View this post on Instagram

A post shared by Zippi (@zepyur_brutyan)

Pēc laulībām pāris devās medusmēnesī uz Maurīcijas Republiku, ceļojumu dāsni dokumentējot "Instagram" platformā. Prilučnija fani komentāros nekautrējas norādīt, ka jaunā sieva vizuāli esot stipri līdzīga bijušajai sievai Muceniecei.

View this post on Instagram

A post shared by Zippi (@zepyur_brutyan)

Kā zināms, Mucenieces laulība ar krievu aktieri izjuka pirms diviem gadiem, šajā savienībā dzimuši dēls Timofejs un meita Mia, kuri pēc šķiršanā palika dzīvot kopā ar māti. Muceniece pauda, ka laulību izjauca vīra agresija un pārmērīga alkohola lietošana, taču abi spēja savas attiecības normalizēt un arī pēc šķiršanās turpina gādāt par saviem bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!