Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI

Svētdien, 9. oktobrī, Dailes teātris piedzīvoja vēl vienu Lielās zāles iestudējuma pirmizrādi – skatītāji iepazinās ar Mārtiņa Eihes režisēto "Pusnakts šovu ar Jūdu Iskariotu". Kā ierasts, pirmzirādi un tai sekojošo saviesīgo banketu pagodināja arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis.

"Debesīs nonāk iekarsusi feministe, kura nolemj uzsākt kašķi ar šķīstītavas korumpētajiem vīriešu dzimtes ierēdņiem" – tā sākas jaunā Dailes teātra izrāde. Zīmīgi, ka skatītāju rindās bija daudzi bijušie un esošie ierēdniecības pārstāvji.

"Pusnakts šovu" apmeklēja bijušais Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi, bijušais daudzu nozaru ministrs Atis Slakteris, bijušais Rīgas vicemērs Andris Ameriks, bijusī Rīgas tūrisma attīstības biroja vadītāja Vita Jermoloviča un citi savulaik labi zināmi ļaudis.

Dailes teātrī svētdienas vakaru pavadīja arī Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Agroresursu un ekonomikas institūta vadošā pētniece Ingūna Gulbe, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba, uzņēmēja Baiba Rubesa, režisori Pēteris Krilovs, Krista Burāne, dzejniece Māra Zālīte, arhibīskaps Jānis Vanags, teātra ļaudis un citi kultūras dzīves baudītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!