Foto: Publicitātes foto
Projekts "Caur ērkšķiem uz..." tika filmēts vasarā. Tagad, kad uzvarētāja jau noskaidrota, šova dāmas sanākušas kopā, lai atklātu, kā mainījusies viņu dzīve pēc projekta. Diemžēl vairākas dalībnieces šova dotās iespējas vienkārši nopūdelējušas.

Lielas pārmaiņas notikušas "Ērkšķu" finālistu – Marijas, Madaras un Kristīnes dzīvē. Tiesa, ja pirmajām divām dzīve gājusi uz augšu, Kristīne atkal atgriezusies sevis meklējumos. Dalībnieces saka, ka Kristīne atkal kritusi alkohola valgos. Meitenes un "Ērkšķu" projekts Kristīni atbalstījušas kā vien varējušas – ar dažādām praktiskām lietām jaunas dzīves sākšanai, taču izskatās, ka viņa tās nav izmantojusi. Vēl vairāk – Madara ir pārliecināta, ka Kristīnei nemaz nav vajadzējis būt finālā un šobrīd dāmas vairs pat nesarunājas.

Grādīgie dzērieni nav pametuši arī Elīnu un Diānu. Iepriekš nešķiramās draudzenes sagājušas ragos un vairs pat nekomunicējot, bet runājot tikai ar policijas starpniecību. Abas atzīst, ka turpina dzert; Elīna "norāvusies" pēc tam, kad viņas narkologs kādu dienu nebija pieejams.

Šova otrās vietas ieguvēja Marija tikusi pie jauna, žilbinoša smaida. Viņai tika izrautas visu savējo zobu drupas, lai mutē ievietotu baltu zobu protēzi. Kamēr tās tapa, trīs mēnešus Marija staigāja vispār bez zobiem. Marija ir apņēmības pilna dzīvē virzīties uz priekšu.
Marija šķīrusies no Kristīnes, ar kuru satuvinājās šovā. Diemžēl līdz ar projekta beigām jūtas izplēnējušas un tam par iemeslu bijusi Kristīnes tieksme pēc alkohola. "Es nelietoju alkoholu, priekš kam man šāds cilvēks blakus?" strikti saka Marija un spriež, ka nākotnē daudz rūpīgāk vajadzētu izvēlēties, kādus cilvēkus laist sev tuvumā.

Šobrīd dāmas attiecības vairs neuztur un ir viena otru nobloķējušas soctīklos. Vaicāta, kādas šobrīd ir attiecības ar Anastasiju, ar kuru Marija bijusi ilgstoši draugos vēl pirms projekta, taču TV kameru priekšā pamatīgi sastrīdējās, "Ērkšķu" otrās vietas ieguvēja saka: "Mēs dzīvojam kopā vienā dzīvoklī, taču man ir pavisam citas attiecības, kurās esmu ļoti laimīga."

Draudzību ar Kristīni pārtraukusi arī šova uzvarētāja Madara. "Man tuvumā nav vajadzīgi toksiski cilvēki. Es viņai biju vajadzīga, lai ielietu glāzīti vai aizdotu naudu. Viņa ne reizi nav pajautājusi, kā iet man. Esmu līdz pēdējam vīlusies šajā cilvēkā," rūgti saka Madara.

Madara pati no Rēzeknes pārcēlusies uz Rīgu, sarāvusi attiecības ar savu māti. Madarai izveidjušās mīlas attiecības ar kādu sievieti, kas strādāja šova komandā no televīzijas puses. Uzvarētāja arī ierakstījusi pirmo pašas sacerēto dziesmu.
Savukārt Lilita sastrīdējusies ar bijušajām kolēģēm tik ļoti, ka nespēj ar viņām uzturēties vienā telpā. Tomēr apņēmīgā sieviete mērķtiecīgi virzās uz priekšu – stiprina muzikālās iemaņas, apmeklē pašizaugsmes kursus un piepildījusi sapni par savu dziesmu.

Jau vēstījām, ka efektīgā trīs bērnu mamma Gunita ir ceturtā mazuļa gaidībās. Viņa nolēmusi bērnu audzināt kopā ar viņa tēvu, taču tētis patlaban atrodas ieslodzījumā. Gunita gaida viņu iznākam.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!