Foto: Publicitātes foto

Influencere Jana Bruka parūpējusies par pirmajām patiešām nopietnajām pikantērijām STV šovā "Mīla kemperī" – viņai ar puisi Dāvidu jau bijis sekss, un jaunais vīrietis jau pošas kopdzīvei ar populāro skaistuli.

Ceļojumā uz Grieķiju šie jaunieši jau no pirmās šova minūtes neslēpa jūtas un jau paziņoja, ka ir pāris. Savu nule uzplaukušo "mīlestību" viņi nosvin ar kaislīgu nakti kopā.

Pāris jau savā pirmajā randiņā devās pie jūras, lai kopīgi baudītu kādu dzirkstošu dzērienu un viens otra uzmanību. Sarunu laikā tika apspriests, ko viņi darīs pēc šova, kad kameras tiks izslēgtas. Dāvids neslēpa, ka ir iemīlējies Janā un ir gatavs pēc šova uzsākt kopdzīvi. Jāpiebilst, ka ārpus šova ietvariem Rīgā mēļo, ka patiesībā influencerei jau ir savs pastāvīgs draugs. Tomēr šādas runas nav bijis šķērslis, lai jaunā dāma kemperī pavadītu kaislīgu nakti kopā ar Dāvidu.

Par ko tad ir šovs? Dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties, taču katrā spēlē ir kāds āķis. Tie dalībnieki, kuri neizveidos pāri, dosies mājās un viņu vietā ieradīsies jauni mīlestības meklētāji. Visa ceļa garumā dalībniekiem būs jāpilda uzdevumi, lai saprastu, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!