Foto: Vida Press

Viens no pazīstamākajiem mūsdienu itāļu dizaineriem Roberto Cavalli 82 gadu vecumā atkal ir jaunā tēva godā - viņa mīļotā sieviete, 37 gadus vecā zviedru izcelsmes modele Sandra Nilsone laidusi pasaulē dēlu, ziņo izdevums "Metro".

Jaundzimušais ir Kavalli sestais bērns – pieci vecākie dzimuši divās viņa iepriekšējās laulībās.

Mazulis un māmiņa jūtas labi, presei apliecinājis modes magnāts: "Sandrai viss ir kārtībā. Mazulis piedzima pirms nedēļas tepat Florencē un ir skaists. Emocionāli bija ļoti liels prieks viņu ieraudzīt uzreiz pēc piedzimšanas," saka Kavalli.

Dēliņš nosaukts par Džordžio. "Tāpat kā viņa vectēvu, manu tēvu. Viņu nošāva nacisti Kavriglijas slaktiņā, kad man bija četri gadi," atvases vārda izvēli pamato dizainers. Tēva slepkavības sāpes Kavalli pavadījušas visu mūžu – pat tiktāl, ka līdz 18 gadu vecumam viņš bija mēms – ne ar vienu nerunāja, tikai klusēja. Vēlāk, kad Kavalli bija nolēmis piepildīt savus sapņus, viņš atsāka runāt.

Kavalli pirmā laulība ilga no 1964. līdz 1974. gadam, tajā pasaulē nāca divi vecākie bērni, bet otrajā – ar titula "Mis Eiropa" ieguvēju – piedzima vēl trīs.

Ar savu pašreizējo draudzeni Sandru Nilsoni modes metrs ir kopā jau astoņus gadus. Nilsone ir izskatīga dāma, 2008. gadā pozējusi žurnālam "Playboy". Lai gan pēc gadu skaita viņa varētu būt Kavalli mazmeita, abi bauda klusu privātu laimi, tostarp luksusa dzīvesveidu.

Nilsone ir 45 gadus jaunāka par Kavalli. Mīļotā ir liels atbalsts dizainerim – viņš pārvietojas lēni un ar spieķīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!