Foto: Publicitātes foto
Pašmāju mīlas un pikantēriju šovam "Mīla kemperī" pievienojies Valsts policijas Ogres iecirkņa darbinieks Nikolajs Puzikovs, kurš jau vairākus gadus bez panākumiem lūkojas pēc sievas. Viņa nolūkus nopietni uztvērušas vairākas šova dalībnieces.

Dziedātājs neslēpj, ka ar šova palīdzību vēlas atrast sievu – cilvēku ar ko kopā veidot ģimeni. Par piedalīšanos šovā puisis saka: "Ja es varu iepazīties televīzijas projektā ar cilvēkiem – un varbūt arī ar kādu foršu meiteni – es neredzu tur neko nosodošu. Tu nekad nezini, kas tevi tur sagaidīs. Pastāv arī iespēja iepazīties, izveidot attiecības un varbūt arī ko vairāk," cerīgi noskaņots ir Puzikovs.

Ikdienā Nikolajs strādā Valsts policijā, taču atlikušajā laikā pievēršas mūzikai. Darbošanās abās sfērās viņam ļaujot būt balansā pašam ar sevi. "Es esmu kārtīgi audzināts. Daži mūziķi aiziet bohēmā, pārāk daudz tusiņi... Man viss ir pēc pulksteņa. Disciplīnai jābūt!"

Nikolaja ienākšana šovā pagriezīs visu kājām gaisā, jo sievas meklējumus puisis uztver nopietni, un pirmo reizi šova vēsturē uz randiņu dosies ar visām meitenēm. Pagaidām nav zināms, kuras meitenes sirdi dziedošais policists iekaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!