Foto: Publicitātes foto
Realitātes šovs "Lauku sēta" jau rudenī priecēs kanāla TV6 skatītājus ar desmito, jubilejas sezonu! Līdz pat 15. jūnijam dalībai šovā aicināts pieteikties ikviens, kurš gatavs aizraujošajam vasaras piedzīvojumam laukos. Pieteikties aicinātas gan saimniecības, kas gatavas uzņemt papildspēkus, gan dalībnieki.

Šova veidotāji apsola negaidītus notikumus ik uz stūra un neaizmirstamu vasaras piedzīvojumu. Dalībai šovā aicināts pieteikties ikviens, kurš sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu un ir gatavs mēroties spēkiem izturībā, atjautībā, viltībā un, protams, vēlas tikt pie galvenās balvas – 10 000 eiro.

Pieteikties šovam aicinātas arī saimniecības, kas ir gatavas šovasar uzņemt papildspēkus, piedzīvot pārmaiņas savā sētā un aizraujoši pavadīt vasaru.

Tiek gaidīti pieteikumi no prasīgiem, bet tajā pašā laikā pietiekami nebēdnīgiem un atraktīviem saimniekiem, kas dalībniekus spēs izsviedrēt lauku darbos un izpriecēt pelnītā atpūtā.

Pat ja saimniecība ir neliela, piesakieties, jo galvenais ir darbu dažādība, aicina televīzija. Anketa atrodama TV3 mājas lapā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!