Foto: Reuters//Scanpix/LETA/Publicitātes foto
13. maijā visiekļaujošākajā Rīgas klubā "Skapis" kopā sanāca "Eirovīzijas" konkursa cienītāji. Viesu vidū bija ne tikai vietējā publika, bet arī kuplas atbalstītāju komandas no Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Spānijas. Klubā vislielākās ovācijas izplelnījās somu reperis Käärija ar dziesmu "Cha Cha Cha", kurš gan palika otrajā vietā.
Viesu vidū manīta daktere Dana Isarova, triku meistars Dante Pecolli, influenceri Paula Birzniece, Andrejs Čistjakovs un citi brīvdomīgi ļaudis.
Pasākumu moderēja drag-queen māksliniece Vencheska Baltique un influenceris Deniss Aleksandrs Ševeļovs, kuri bija sagatavojuši tematisko viktorīnu par dziesmu konkursu. Viesi arīdzan varēja paši balsot par saviem favorītiem. Visvairāk punktu "Skapja" publika deva somu dziedātājam Käärijä un dziesmai „Cha Cha Cha", kurš gan zaudēja zviedrietei Lorīnai.

"Klubā varēja just patiesu spriedzi – cīņa bija starp Somiju un Zviedriju, un viesu vidū bija arī ievērojams skaits šo valstu pārstāvju. Kaut konkursam piemīt sacensības gars, visi biji vienoti svētkos. Man īpaši patika brīdis, kad pēc uzvaras visi zviedri uzkāpa uz letes un līksmoja pie Lorīnas 2012. gada dziesmas „Euphoria". Visi, arī somi, dziedāja līdzi," portālam "Delfi" saka Ševeļovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!