Foto: Privātais arhīvs
Popmūzikas karaliene Madonna naktī no pirmdienas uz otrdienu vietnē "Instagram" publiskojusi paziņojumu, kurā vēsta, ka šobrīd fokusējas uz veselības atgūšanu un pauž pateicību faniem par atbalstu grūtajā brīdī. Šī ir pirmā Madonnas parādīšanās sociālajos tīklos kopš brīža, kad viņa jūnija beigās pēkšņi nonāca slimnīcā un tika atlikts viņas pasaules koncertturnejas sākums.

Savā pirmajā paziņojumā kopš nokļūšanas slimīcā Madonna pauž, ka viņa ir ceļā uz atveseļošanos un visu savu uzmanību šobrīd velta veselībai. Tāpat māksliniece saka paldies uzticīgajiem faniem par laba vēlējumiem, pozitīvo enerģiju un atbalstu.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

"Es atgriezīšos pie jums, tiklīdz varēšu," raksta 64 gadu vecā Madonna, kuras koncerttūrei "Celebration" bija jāsākas 15. jūlijā Kanādā. Nonākot slimnīcā, kur viņai tika diagnosticēta bakteriāla infekcija, tūres sākums tika atcelts.

Tagad viņa vēsta, ka tūre varētu sākties oktobrī, turklāt Eiropā. BBC vēsta, ka, visticamāk, Madonnas tūre sāksies ar četriem koncertiem Londonā oktobra vidū.

Madonna paziņojumā arīdzan pastāsta par pirmajiem brīžiem, nākot pie samaņas slimnīcā: "Pamostoties pirmā doma bija par maniem bērniem. Otrā doma: es nevēlos pievilt cilvēkus, kuri pēdējos mēnešus nenogurstoši strādāja ar mani, lai izveidotu šovu. Man nepatīk pievilt cilvēkus. Visu uzmanību tagad veltu veselības stiprināšanai un būšu atpakaļ, kolīdz varēšu," vēsta dziedātāja.

"Delfi" jau ziņoja, ka 24. jūnijā Madonna no Longailendas arēnas aizvesta uz slimnīcu, kur vairākas dienas pavadīja intensīvās terapijas nodaļā. Dziedātāju atrada arēnas hallē, nereaģējošu uz apkārtējo vidi. Vēlāk viņas komanda paziņoja, ka Madonna cīnās ar infekcijas slimību. Gaidāmajai tūrei māksliniece gatavojās ļoti intensīvi, mēģinājumi ilguši pat 12 stundu no vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!