Iznācis gaidāmās šausmu filmas "Dārgais Deivids" ("Dear Deivid") pirmais reklāmas rullītis, ziņo "Movie Web". Šausmu filma ir ilgi gaidīta adaptācija virālam "Twitter" ierakstam, ko izveidojis Amerikas interneta medija "BuzzFeed" autors Ādams Eliss. Savā "Twitter" kontā viņš dokumentēja pieredzi, izjūtot bailes par to, ka viņu vajā kāds zēna spoks.

Uz lielajiem ekrāniem drīzumā tiks parādīts jauna veida šausmu stāsts. Lai gan pieņemts domāt, ka spoki parādās vietās, ar kurām vēsturiski saistīts to gars, "Dārgais Deivids" filmā rēgs pielāgojies mūsdienu pasaulei un izmanto modernās tehnoloģijas, lai spīdzinātu savu upuri, vēstīts "Collider".

Šausmu filma skatītājiem priekšdienās liks divreiz padomāt, pirms sociālajos medijos iesaistīties komunikācijā ar nezināmiem kontiem.

Ādams Eliss ir medija "BuzzFeed" autors, kurš sociālajos medijos reprezentē savu sagatavoto komiksu saturu. Kad kāds no "Twitter" lietotājiem apgalvo, ka viņa māksla ir slikta, Ādams ar viņu sāk asu tiešsaistes diskusiju. Vēlāk viņa profilam pieseko konts ar nosaukumu "Dārgais Deivids". Neilgi pēc tam Ādams sāk piedzīvot miega paralīzi, kurā viņš redz, kā istabas stūrī kustas tukšs šūpuļkrēsls. Ādams par dīvainajiem notikumiem sāk stāstīt savā "Twitter" kontā, līdz sāk ticēt, ka viņu patiešām vajā miruša bērna spoks, kuru sauc Deivids, filmas sižetu skaidro "Collider".

2017. gada augustā Ādams Eliss patiešām tvītoja: "Tātad, manu dzīvokli pašlaik apsēdis miruša bērna spoks, un viņš mēģina mani nogalināt". Kopš tā brīža viņš "Twitter" kontā turpināja stāstīt par dīvainajiem sapņiem un notikumiem dzīvē. Ja tev nav savs "Twitter" konts, ar pilno Ādama stāstu vari iepazīties, klikšķinot šeit.


Lai arī daudzi no faniem bija gaidījuši, ka šausmu filmas adaptācijā būs izmantota tādi pati pakāpeniska notikumu atspoguļošana, kā tvītos un reālistiskas, pamatotas bailes, reklāmas rullītis liecina, ka filmas stāsts būs daudz plašāks, jo Ādams mēģinās atklāt mirušā zēna izcelsmi.

Tā kā filma balstās uz bijušā "BuzzFeed" darbinieka ideju un "Twitter" tvītu, filma "Dārgais Deivids" ir kino studijas "Lionsgate" un "BuzzFeed Studios" kopražojums. Filmas režisors ir Džons Makfeils, bet galvenajā lomā iejuties Augusts Prevs. Makfeils iepriekš strādājis pie dažādiem filmu žanriem, pēdējoreiz uz lielajiem ekrāniem viņa darbs izrādīts 2017. gadā, kad filma "Anna un apokalipse" ("Anna and the Apocalypse") pasauli iepazīstināja ar muzikālu zombiju stāstu.

Plānots, ka filmas iznākšanas datums būs 2023. gada 13. oktobris.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!