Foto: Privātais arhīvs
Piektdienas vakarā Liepājā, festivāla "Summer Sound" ietvaros bija paredzēta iecienītās pašmāju rokgrupas "Dzelzs vilks" uzstāšanās, taču viņi koncerts pēkšņi tika atcelts. Kā portālam "Delfi" skaidro grupas menedžere Aija Kaukule, mūziķa veselības stāvoklis patlaban ir neskaidrs.

Pats buņģieris Mārcis Judzis "Instagram" platformā publiskoja attēlu, kurā redzams medicīniskās palīdzības automašīnā. Mākslinieks skaidroja: "Šoreiz "Dzelzs vilks" netika līdz "Summer Sound". Saldū mūsu busiņš piestāja, un man nācās doties uz Kuldīgu. Uzgulsies uz galda un tad jau atpakaļ pie katliem," optimistiski teica 40 gadu vecais mūziķis.

Vaicāta, kas īsti notika Saldū, grupas menedžere Aija Kaukule portālam "Delfi" saka: "Diemžēl ceļā uz festivālu Mārcim strauji pasliktinājās pašsajūta un pusnaktī viņš nogādāts slimnīcā. Gaidām turpmākas ziņas par viņa veselības stāvokli, pašlaik skaidra diagnoze kavējas. Grupas koncerti Liepājā, festivālā "Summer Sound" un šovakar festivālā "Laba Daba" ir atcelti. Turpinām sazināties ar Mārci līdz jaunākām ziņām un vēlam pēc iespējas drīzāku atveseļošanos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!