Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien Dānijā savas attiecības oficiāli reģistrēja divas latviešu fitnesa treneres Sendija Oficiere un Danute Tamme. Pēc sareģistrēšanās viņas nu devušās medusmēneša ceļojumā. Tikmēr šovā "Slavenības bez filtra" dāmas ļāvušas ieskatīties savās precībās, kas notika tepat Rīgā. Viņas "laulāja" Ralfs Eilands.

Iepriekšējā nedēļas nogalē savu skaistāko dzīves dienu aizvadīja, slavenākais sieviešu pāris Sendija un Danute. Abas sievietes sociālo tīklu vidē vienmēr izcēlušās ar spilgtiem izteikumiem un radošu pieeju, kas kāzu dienā bija vērojama ik uz soļa. Dāmu kāzu kleitas bija krāsainas.

"Mēs gribējām tā, lai es esmu siltajos toņos un Danute būtu vēsajos. Viņa būs Mēness, es būšu Saule. Tāda būs mūsu noskaņa," skaidro Sendija. Viņas abas uzskata, ka šajā dienā savu mūžīgo mīlestību apstiprina kosmosā, un arī liktenīgo jāvārdu abas jūtas teikušas tieši kosmosam.

Meiteņu kāzās piedalījās 21 viesis, tomēr viņas gribēja, lai kāzas būtu bez vedējiem. Mācītāja pienākumus uzņēmās šovmenis Ralfs Eilands. Pēc precībām Rīgā dāmas aizlidoja uz Kopenhāgenu, kur viendzimuma attiecību reģistrācija ir legāla.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!