Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA
Prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas mājdzīvnieku pulciņš palicis plašāks – tam pievienojusies Elenas Dedženeresas vista ar vārdu Sinkija. Dedženeres vistu pulciņš Sinkiju nepieņēma, tādēļ nu tā savu dzīvi pavadīs 14,5 miljonus dolāru jeb 13,2 miljonus eiro vērtajā Montecito savrupmājā.

Bijusī sarunu šova "The Ellen DeGeneres Show" vadītāja dzīvo vien piecu minūšu attālumā no prinča Harija un Meganas. Sestdienas rītā viņa savus 139 miljonus sekotājus informēja par to, ka izglābtā vistiņa tikusi pie jaunām mājām, raksta britu tabloīds "Daily Mail".


65 gadus vecā dzīvnieku mīļotāja Dedženeresa savus sekotājus regulāri informēja par jaunumiem Sinkijas dzīvē, jo vista īsi pirms Ziemassvētkiem bija salauzusi kāju. Elena atklāj, ka putnam vārds Sinkija (angliski "Sinkie") dots par godu tam, ka kājas dziedēšanas laikā viņa apmetās pagalmā esošajā vecajā akmens izlietnē (angliski izlietne ir "sink").

Tā kā pārējie putni pret nelaimīgo Sinkiju neizrādīja ne kripatiņas līdzjūtības, tika pieņemts lēmums vistu nošķirt no pārējā bara. Savā skandalozajā intervijā ar Opru Vinfriju Megana atklāja, ka viņai patīk glābt dzīvniekus. Arī pārējās Meganas saimniecībā esošās vistas tika izglābtas no kādas Kalifornijas fermas. Šādas darbības ir daļa no viņas plāna "dzīvot autentiski" un "atgriezties pie dzīves pamatiem".

"Sinkijas kāja ir sadziedēta, taču mūsu vistas joprojām viņu plūkāja, tādēļ viņai bija jādod citas mājas. Par laimi mūsu draugu Harija un Meganas kūtī tieši bija vieta vēl vienam. Vēl gan nav skaidrs, kāds būs viņas karaliskais tituls," Dedženeresa raksta savā "Instagram" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!