Foto: Privātais arhīvs/LETA/Vida Press
Gandrīz jau aizvadītajā gadā arī pašmāju šovbiznesā un soctīklos netrūka kaislību. Ne viena vien sabiedrībā zināma persona dažādu iemeslu dēļ lika par sevi domāt un nācijai trīt mēles. Piedāvājam nelielu izlasi ar, mūsuprāt, spilgtākajiem smalko aprindu tračiem, ķīviņiem un vienkārši pārsteidzošiem notikumiem.

Deputāte Ieva Brante iemīlējusies krietni jaunākā vīrietī

Foto: Kadrs no video

Juriste, šobrīd Saeimas deputāte un Saeimas Cilvēktiesību komisijas vadītāja Ieva Brante ir kopā ar matemātiķi un aizrautīgu dejotāju Māri Gunāru Dzeni. To Brante atklājusi intervijā populārajam žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

Komponists Rezņiks tiesājas ar bēdīgi slaveno Rūdolfu Brēmani

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Pazīstamais komponists Boriss Rezņiks kopā ar Valdi Pavlovski un Viktoru Zemgalu tiesājas ar bēdīgu slavu guvušo bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani par dziesmas "Atmostas Baltija" izmantošanu savās aktivitātēs pirms diviem gadiem it kā atjaunotajā Baltijas ceļā, kas faktiski bija ar valdības darbu neapmierināto "anitvakseru" burziņš.

Lasīt vairāk

Liepniekam pūcīgs vaigs – prestižā kultūras balsojumā viņa grāmatas nav

Foto: Privātais arhīvs

Sabiedrisko attiecību speciālista Jurģa Liepnieka romāns "Mans nabaga pirāts" kļuva par aizvadītā gada visvairāk pārdoto darbu grāmatnīcās "Jānis Roze" un "Valters un Rapa". Arī sociālajos tīklos par to birtin bira lieliskas atsauksmes. Taču sabiedriskā medija aptaujā "Kilograms kultūras" Liepnieka romāns balsojuma finālā nav iekļuvis, liekot autoram pašam apšaubīt balsojuma godīgumu. Liepnieks pieļauj, ka ir notikusi blēdīšanās.

Lasīt vairāk

Ivo Fomins pikts: 'Muzikālajā bankā' mani iegāza žūrija

Foto: LETA

Liepājas mūziķis Ivo Fomins šogad glabā rūgtumu sirdī – Latvijas Radio 2 rīkotajā dziesmu aptaujā "Muzikālā banka" viņa dziesma "Ielai pāri" palika 4. vietā. Dziedātājs nekad nav uzvarējis "Muzikālajā bankā" un uzskata, ka arī šogad viņu "iegāza" žūrija, raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Krievijas repere Instasamka nekādi netiek Rīgā; viņu vētī arī VDD

Foto: Privātais arhīvs

Austrumeiropā populārā hiphopa māksliniece Instasamka – īstajā vārdā Darja Zotejeva – jau 14. janvārī tika gaidīta Rīgā, naktsklubā "First". Izpārdotais koncerts nenotika un to pārcēla uz 17. februāri, bet arī šis pasākums nenotika. Sociālajos tīklos klejo ziņas, ka Instasamka, iespējams, ir finansiāli atbalstījusi Krievijas armiju.

Lasīt vairāk

Didrihsoni saceļ traci soctīklos; veikals 'Depo' spiests atvainoties

Foto: Kadrs no video

Elīnas un Naura Didrihsonu uzcītīgie sekotāji "Instagram" platformā šonedēļ uzrīkoja pamatīgu ņemtni par... metāla iepirkumu ratiņiem, kuros uzņēmējs iekāpa un lustējās, lai reklamētu sava rūpala atlaižu akciju. Ratiņi tika paņemti no lielveikala "Depo", kas daudzos radījis pārliecību, ka Didrihsons tos nozadzis.

Lasīt vairāk

Santa Bernāla negrasās maksāt eksvīram pietiesātos miljonus

Foto: F64

Pēc piecu gadu tiesāšanās ar bijušo sievu Oļegs Fiļs nu svin uzvaru – tiesa spriedusi piedzīt no Santas Bernālas gandrīz divus miljonus eiro, atgriezt Fiļam divus luksusa auto un ekskluzīvas dārglietas. Sprieduma izpildei ir desmit dienas no brīža, kad tas stāsies spēkā, taču Bernāla noskaņota spriedumu pārsūdzēt Augstākajā tiesā.

Lasīt vairāk

Gluzunovu sāgas aizkulisēs ir vardarbība, skaidro TV šova producenti

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Elīna Gluzunova un viņas bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs patiesībā ir kopā, un šovā "Ģimene burkā" viņi tikuši speciāli sarīdīti, lai izšķirtos. Gluzunovs šova veidotājiem publiski pārmet "cūcisku manipulēšanu", kā rezultātā viņš esot pataisīts par apsmieklu. Šova veidotāji portālam "Delfi" komentē, ka patiesībā šajā ģimenē redzējuši fizisku un emocionālu vardarbību – iesaistījās arī policija un ātrā palīdzība.

Lasīt vairāk

Iļja Kozins aiziet no darba LTV un žurnālistikas kopumā

Foto: Miks Jeluškins, Latvijas Radio

Pazīstamais žurnālists Iļja Kozins otrdien, 7. martā, sociālajā tīklā "Facebook" vēstīja, ka šī ir pēdējā viņa darba diena Latvijas Televīzijā (LTV) un arī žurnālistikā kopumā. Kozina tālākie plāni saistās ar uzņēmējdarbības jomu, viņš pastāstīja portālam "Delfi".

Lasīt vairāk

Deputātes Glorijas Grevcovas vīru tiesā par uzbrukumu bijušajam

Foto: Privātais arhīvs

Skandalozu slavu guvusī Saeimas deputāte Glorija Grevcova savā līdz šim vienīgajā amatpersonas deklarācijā norādījusi, ka ir precējusies ar Kasparu Grevcovu, taču otrdien politiķe portālam "Delfi" pavēstīja, ka viņas laulība ir izjukusi. Kaspars Grevcovs kādu brīdi bēguļojis no tiesas, kas skata viņa uzbrukumu deputātes bijušajam dzīvesbiedram un dēla tēvam Edgaram Tamam. "Delfi" rīcībā ir arī video, kurā redzams, kā Grevcovs ar gāzes pistoli izšauj uz Tamu.

Lasīt vairāk

Populārais mūziķis Miks Dukurs cīnās ar alkoholismu

Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Miks Dukurs LTV dzīvesstāstu ciklā "Dzīvei nav melnraksta" atzinis, ka viņam ir problēma ar atkarību no alkohola. Viņš sapratis, ka, turpinot dzeršanu, var pazaudēt visu, savu ģimeni un mājas ieskaitot.

Lasīt vairāk

Vaikule intervijā Sobčakai spiesta skaidroties par rusofobiju Latvijā

Foto: Kadrs no video

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule Izraēlā sniegusi interviju pretrunīgi vērtētajai Krievijas dīvai Ksenijai Sobčakai, kura cita starpā interesējas arī par rusofobijas izplatību Latvijā – Sobčakas rīcībā ir ziņas, ka Latvija esot līdere krievu nīšanā, tostarp apraides atņemšana TV kanālam "Doždj" tam esot pierādījums.

Lasīt vairāk

'Ziedu Vija' pārmet festivālam iedzīvošanos uz viņu slavas rēķina

Foto: Publicitātes attēli

Lai gan lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju par apvienību "Ziedu Vija" nebūs daudz dzirdējuši, jaunākās paaudzes vidū tā šobrīd ir kulta grupas statusā – biļetes uz koncertiem tiek izķertas zibenīgi un, piemēram, koncertā Jelgavā jauniešu rinda vijās tālu aiz "Balerijas" stūra. Arī festivāls "Summer Sound" vēlējās šovasar Liepājā redzēt daudzsološos māksliniekus, taču puiši organizatoriem atteica. Tālāk notikumi risinājās visai negaidīti pat reperiem pašiem.

Lasīt vairāk

Hokejistam Bukartam 13 gadus vecāka mīļotā – miljonāra Rāvja bijusī

Foto: Privātais arhīvs

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, viens no aizvadītā pasaules čempionāta varoņiem Rihards Bukarts ir laimīgs ne tikai uz ledus, bet arī privātajā dzīvē. Spēlēs gan Rīgā, gan Tamperē viņa sniegumu vēroja sportista mīļotā sieviete – modele un uzņēmēja Ramona Burtniece, kura pašmāju sabiedrībā agrāk bija zināma kā būvnieka un miljonāra Gunta Rāvja dzīvesbiedre.

Lasīt vairāk

Pēc trīs mēnešu mājsēdes eksministrs Pavļuts atradis nodarbošanos

Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Bijušais veselības ministrs Daniels Pavļuts ("Attīstībai/Par!") kopš pērnā gada beigām nestrādāja algotu darbu, taču šis pavasaris nācis ar pārmaiņām – nu Pavļuts rosās pat divās jomās, liecina viņa publiskotais vietnē "LinkedIn". Politiķis kļuvis par padomdevēju pašmāju jaunuzņēmumā "Longensis", kā arī atgriezies sev tik pierastajā lektora ampluā.

Lasīt vairāk

Arnolds Švarcenegers saka paldies Latvijai. Bet ne par hokeju

Foto: Vida Press

Populārais amerikāņu aktieris un leģendārais spēka mitriķis Arnolds Švarcenegers savu vairāk nekā piecu miljonu tvitera sekotāju acu priekšā paudis paldies Latvijai, retvītojot pilsones Elīnas Tomasas tvītu par to, ka seriāls "Fubar" šobrīd ir visskatītākais seriāls Latvijā "Netflix" platformā.

Lasīt vairāk

Uģis Kuģis nievā Dvinskas kailo kleitu influenceru balvas ceremonijā

Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

Aprīļa beigās aģentūra "Golin" rīkoja ikgadējo influenceru ietekmes indeksa balvu pasniegšanas ceremoniju. Pasākumu vadīja TV seja un arī influencere Rūta Dvinska, kura šim vakaram bija izvēlējusies sevišķi drosmīgu tēlu, proti, pavisam caurspīdīgu kleitu. Krišnaīts Uģis Kuģis Dvinskas tērpu sauc par pornogrāfisku un nepieņemamu.

Lasīt vairāk

'Tviteris' pieprasa Smiltēnam 2 minūtes par hokejista tēlošanu

Foto: Saeima

Pirmdien, 29. maijā, desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā sagaidīja Latvijas hokejistus, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas. Sanākušajiem uzrunas teica ne vien hokeja izlase un ar to saistītās personas, bet arī vairāki politiķi.

Lasīt vairāk

Raimonds Pauls iesaka 'kādu gadiņu paņemt pauzi' no 'Eirovīzijas'

Foto: F64/Reuters/Scanpix/LETA

"Nu, te jau negribas vairs runāt, ko tur lai saka," par kārtējo Latvijas neveiksmi "Eirovīzijā" rezignēti nopūšas komponists Raimonds Pauls, kurš otrdienas vakarā atlases pusfinālu paskatījies "dēļ tiem puikiem". Maestro uzskata, ka turpmāk Latvijai ejami divi ceļi – vai nu mainīt nacionālās atlases konceptu, vai vispār paņemt pauzi šajā konkursā.

Lasīt vairāk

Brīnumpulverīšu influencerei Meduņeckai piemēro 15 000 eiro sodu

Foto: Privātais arhīvs

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) ir pieņēmis lēmumu patērētāju kolektīvo interešu pārkāpuma lietā, kurā par konstatētajiem pārkāpumiem tīkla mārketinga uzņēmuma "Coral Club" produktu izplatītājai Vinetai Meduņeckai ir piespriesta soda nauda 15 000 eiro apmērā un uzlikts tiesiskais pienākums izbeigt lēmumā konstatēto negodīgo komercpraksi, portālam "Delfi" pavēstīja PTAC.

Lasīt vairāk

Zigmaru Liepiņu neuzaicina uz radio SWH jubilejas ballīti

Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Trīsdesmito gadskārtu ēterā svinēja populārā radiostacija SWH. 15. maijā Pārdaugavas augstceltē "Zunda Towers" notika ballīte par godu raidstacijai, taču ilggadējais tās vadītājs Zigmars Liepiņš starp līksmotājiem nebija ieraugāms. Kā šodien raksta žurnāls "Privātā Dzīve", Liepiņš gluži vienkārši nebija pat uzaicināts.

Lasīt vairāk

Skrastiņam atņem iespēju ierunāt 'Simpsonu' multenīti

Foto: LETA/Vida Press

Jūnija sākumā kanāls TV6 atsācis demonstrēt slavenās multfilmas "Simpsoni" jaunāko sezonu, taču tajā vairs nav dzirdama Dailes teātra aktiera Artūra Skrastiņa balss. Tas sarūgtinājis daudzus Simpsonu ģimenītes fanus.

Lasīt vairāk

Pēc suņa skandāla televīzija pārtrauc sadarbību ar Agritu Bindri

Foto: Publicitātes foto

Pēc saceltās ažiotāžas saistībā ar šova "Ģimene burkā" varoņiem un suņa pamešanas sāgu, kanāls 360TV tomēr paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar Agritu Bindri un viņas ģimeni.

Lasīt vairāk

Petraviča pikta par jociņu 'Lampas' cepienā un sola vērsties policijā

Foto: LETA

Sarunu festivāla "Lampa" kulminācijā – politiķu "cepienā" – aktieris Jānis Kronis kā vienu no pēdējiem grilēšanas jokiem laida klajā jaunizveidotas vietnes adresi, kuru lūdza apmeklēt. Tajā atvērās iespēja ziedot līdzekļus LGBTQ biedrībai "Mozaīka". Deputāte Ramona Petraviča (LPV) sola vērsties tiesībsargājošajās iestādēs.

Lasīt vairāk

Puzikovam draud arests, piespiedu darbs vai sods līdz 12 400 eiro

Foto: Publiciātes foto

Par dziedošo policistu dēvētais Valsts policijas Ogres iecirkņa jaunākais – nu jau jaunākais, jo pazemināts amatā – inspektors Nikolajs Puzikovs jūnija izskaņā ieradās Rīgas pilsētas tiesā, kur turpina izskatīt lietu par neizpaužamu ziņu izpaušanu. Policistu tiesā pavadīja viņa mamma.

Lasīt vairāk

Sabiedrības dāma ar bildēšanos samaitā citiem 'Mūžīgo dzinēju'

Foto: Privātais arhīvs

Vairāk nekā 400 komentāru un aptuveni 900 "shares" – tik virāls kļuvis Deju svētku apmeklētāja Kaspara Bernāna "Facebook" ieraksts, kurā viņš sūdzas par nepieklājīgu divu citu koncerta viešņu uzvedību. Sabiedrības dāma Liene Stūraine un viņas draudzene bijušas tik pārņemtas ar skaistu fotogrāfiju uzņemšanu, ka traucējušas citiem skatītājiem redzēt krāšņos "Mūžīgā dzinēja" deju zīmējumus stadionā. Vairāki cilvēki aicinājuši dāmas apsēsties un ļaut citiem baudīt priekšnesumu, taču tas ar panākumiem nevainagojās. Pēcāk Stūraine sociālajos tīklos publicēja skaistas bildes un pauda aizkustinājumu par "emocijām, kuras nevar izteikt vārdos".

Lasīt vairāk

Daugavpils parkūrista Pašas Petkuna sieva atkal filmējas porno

Foto: Publicitātes foto

Pasaulslavenās Daugavpils urbānā parkūra zvaigznes Pāvela Petkuna laulātā draudzene atsākusi darba gaitas tik smagajā, bet pašai priekpilnajā arodā – pornofilmās. Pieaugušo filmu zvaigzne Railija Reida gadu pēc meitas piedzimšanas atkal metusies darba druvā.

Lasīt vairāk

Soctīklotāji smaida par influenceres Kubasovas aroganci benzīntankā

Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

No ārzemēm Rīgā iebraukusi samērā pazīstamā influencere, uzņēmēja, barbadosiešu izcelsmes bagātnieka sieva Simona Kubasova-Prakaša. Degvielas uzpildes stacijā "Neste" viņai gadījās nesaprašanās ar kādu citu autovadītāju, un notikušo Kubasova pārraidīja "Instagram" vietnē, svešo šoferi saucot par "Latvijas lielāko bezkauņu". Soctīklos gan iesmej nevis par situāciju, kas mēdz satracināt daudzus, bet gan par frāzēm, ko Kubasova lietoja, lai izceltu savu stāvokli.

Lasīt vairāk

Hokejista Šilova vecmāmiņa izkrīt latviešu valodas pārbaudē; kārtos vēlreiz

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Latvijas hokeja izlases vārtsarga un bronzas medaļnieka Artūra Šilova vecmāmiņa Irina Šilova izgāzusies valsts valodas prasmes pārbaudījumā, sociālajos tīklos vēsta aktīviste Olga Petkeviča. Portālam "Delfi" gan iespēja aprunāties ar pašu kundzi tika liegta, jo viņai patlaban esot pasliktinājusies veselība un ar medijiem Irina Šilova nevēloties komunicēt – tā skaidro aktīviste.

Lasīt vairāk

'The Sun' raksta par latvietes Sofijas šiko dzīvi ar cukurtētuku Dubaijā

Foto: Privātais arhīvs

Britu tabloīds "The Sun" atsevišķā publikācijā sadaļā "Attiecības" izcēlis pašmāju influenceres Sofijas Kralovas grezno dzīvi Dubaijā. Kralova pērnā gada maijā bija izveidojusi "TikTok" video, kam dots nosaukums "Kas notiek, ja tu apprecies ar bagātu Dubaijas vīrieti". Tam ir jau vairāk nekā 3 miljoni skatījumu un ap 25 000 komentāru.

Lasīt vairāk

Soctīklotājus uztraucot Gobzema bērnu labklājība: vai valsts var palīdzēt bērniem ārzemēs

Foto: Shutterstock

Savstarpējās ģimenes attiecības risināt uz sociālo mediju skatuves nav nekas jauns vai šokējošs. Arī bērnu dalīšana sociālajos medijos ir jau pierasta lieta, ko esam vērojuši ne vienu vien reizi. Abi vecāki rauj deķi uz savu pusi un, apelējot pie bērnu laimes un labklājības, rod arvien jaunus "pierādījumus" otra vecāka demonizēšanai. Pie publiskas attiecību ķidāšanas ir ķēries arī kādreizējais Saeimas deputāts Aldis Gobzems. Daļa vērīgo soctīklu lietotāju šajā kontekstā pievērsušies savu ideju apmaiņai par to, kāda dzīve būtu piemērotāka viņa bērniem. Un ir pat tādi, kas izsaka bažas par bērnu labklājību, dzīvojot ārpus Latvijas. Un ja tām būtu kaut kāds pamats, tad ko valsts varētu līdzēt bērniem, kuri ar tēvu dzīvo Spānijā?

Lasīt vairāk

Režisors Uldis Cipsts izdzēsies no feisbuka un pametis Latviju

Foto: F64

Filmu un seriālu režisors Uldis Cipsts savā mājā Mežaparkā vairs nav sastopams – pēc skandāla, kurā 17 gadus veca meitene viņu apsūdzēja seksuālā varmācībā, Cipsts kopā ar ģimeni pārcēlies uz Spāniju un dzīvo mājā ar skatu uz Vidusjūru. Tikmēr Latvijā turpinās izmeklēšana lietā par iespējamu pavešanu netiklībā.

Lasīt vairāk

Dobeles 1. vidusskolas sniegtā izglītība Didrihsonei dzīvē neesot noderējusi

Foto: Kadrs no video

Populārā influencere un apģērbu veikala saimniece Elīna Didrihsone nāk no Dobeles. Tieši tur viņa absolvējusi vidusskolu, bet skolas gadi nav bijis jaukākais laiks viņas dzīvē, influencere pastāstīja šovā "Slavenības bez filtra". Lai gan skolas kā tādas vajadzību viņa saprot, veikalnieces dzīvē šī izglītība nekādu pienesumu neesot devusi.

Lasīt vairāk

Bēdīgi slavenā Sarma Melngailis atkal mēģina atvērt restorānu Ņujorkā

Foto: Vida Press/Publicitātes attēls

Latviešu izcelsmes uzņēmēja Sarma Melngailis, kura Ņujorkā ieviesa vegānās ēšanas "trendu" un vēlāk tika notiesāta par krāpniecību, atkal pūlas atgriezties ēdināšanas biznesā, ziņo "New York Post". Par Melngailis savdabīgo uzņēmējdarbību pat tika uzņemts "Netflix" dokumentālais seriāls "Bad Vegan".

Lasīt vairāk

Maira Brieža pērn pompozi stādītie ozoli Mārupē nekoptībā nokaltuši

Foto: DELFI/Kadrs no video

Boksera Maira Brieža stādītie ozoli Mārupē ir nokaltuši, jo pēc iestādīšanas neviens par tiem vairs nav rūpējies, raksta žurnāls "Kas Jauns", kas fotokadros fiksējis bēdīgo ainu. Briedis šos kokus iestādīja pēc tam, kad Mārupē nelikumīgi tika nozāģēts 100 gadus vecs dižkoks, un bokseris nolēma nejaucībai atbildēt cēli. Savu varoņdarbu viņš nofilmēja un publiskoja internetā, tas līdz šim skatīts jau 54 000 reižu.

Lasīt vairāk

Spriņģe atmasko influenceri Uresinu, kura lepojas ar sevi uz 'Forbes' vāka

Foto: DELFI/Publicitātes foto

Žurnālistes Ingas Spriņģes "Instagram" fani vairāku dienu garumā varēja sekot līdzi visai izklaidējošam detektīvstāstam saistībā ar pašmāju "kouča" Lienes Uresinas gaitām. Viedā dāma lepojās, ka nokļuvusi uz prestižā izdevuma "Forbes" vāka. Spriņģe atklāja, ka populārā influencere melo.

Lasīt vairāk

'Viņš ir parādā puspasaulei' – hokejista Saulieša bijusī cīnās par alimentiem

Foto: Privātais arhīvs

Influenceres Katrīnes Vasiļevskas un hokejista Kaspara Saulieša laulībā piedzima divas meitas – šobrīd 10 un 14 gadus vecas. Pēc šķiršanās Katrīne iemīlējās un apprecējās otrreiz, savukārt sportista dzīvē jaušamas problēmas. Bijušo lauleņu konflikts eskalējies tiktāl, ka Vasiļevska publiski vēsta par Saulieša nevēlēšanos maksāt uzturlīdzekļus bērniem un draudiem no viņa puses. Līdz šim viņa meitas uzturējusi pati, bet nu gatava sniegt prasību par uzturlīdzekļu piedziņu. Kaspars Saulietis sarunā ar "Delfi" nenoliedz, ka viņam ir bijušas finansiālas problēmas, taču nepiekrīt, ka būtu bijušajai sievai draudējis. Arī pārmetumi, ka viņam esot vienalga par meitām, tēvaprāt, ir meli.

Lasīt vairāk

Publiski saplūcas muldoņa Žigis un nule precētā Sendija Oficiere

Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video

Allaž tik jutīgais viendzimuma laulību jautājums kļuvis par karstu kartupeli arī pašmāju influenceru aprindās. Tā, piemēram, mutīgais Žigimants Krēsliņš (Žigis) savā "TikTok" platformā asi vērsies pret šobrīd slavenākajām Latvijas mīlniecēm Sendiju un Danuti, kuras nule iestūrējušas laulības ostā. Īpaši neizvēloties vārdus un izteicienus, Žigis asi nopēla dāmu mīlasstāsta "tiražēšanu" medijos un soctīklos. Sendija Oficiere atbidi parādā nepalika.

Lasīt vairāk

Fizikas skolotājs Juris aicina atpakaļ tos skolēnus, kuri domā kā Mairis Briedis

Foto: Privātais arhīvs

Bijušais Ropažu vidusskolas fizikas skolotājs, tagad uzņēmējs Juris Cinītis sociālajā tīklā "Facebook" izvērsis savdabīgu akciju, kas jau guvusi visai lielu popularitāti. Viņš publiskojis boksera Maira Brieža sašutumu par lidmašīnu atstātajām sliedēm debesīs – šis jautājums Briedi vajā jau sen –, un Juris aicina skolas solā atpakaļ visus tos savus skolniekus, kurus māc līdzīgas pārdomas kā bokseri.

Lasīt vairāk

Tiktokeris Lauris publisko brīnumpulveru tirgotāju iekšējo čatiņu, un izceļas tracis

Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video

Fitnesa treneris un uzturzinātnes entuziasts Lauris Mičulis parūpējies par viļņošanos pašmāju "TikTok" aprindās – viņš publiskojis tīkla mārketinga kompānijas "NL International" (NL) Latvijas atzara iekšējo čatu, kurā pārdevējas spriež, kā potenciālajām klientēm pavēstīt par labumiem produktos. Mičulis atklāj, ka pašas pārdevējas nereti nemaz nezina, no kā sastāv viņu tirgotie uztura bagātinātāji, kurus tautā mēdz saukt par "brīnumpulverīšiem".

Lasīt vairāk

Jaunlatvija beidzas nesākusies – afērista Rieksta projekts nodeg kā pērnā kūla

Foto: Kadrs no video

Cīņā ar dabas stihiju sevi par zaudētāju atzinis odiozais un pašlaik Latvijas varasiestāžu meklētais Ernests Rieksts. Viņš patlaban atrodas Fidži salu arhipelāgā, kur secinājis, ka viņa lolotā Jaunlatvija nodegusi zilās liesmās. "Projekts ir beidzies," sociālajos tīklos vēstīja viņš. Savukārt vakarā Rieksts publiskoja jaunu video - nu jau stāstot, ka cilvēki uzķērušies uz viņa āķa.

Lasīt vairāk

Ātro kredītu miljonārs Kesenfelds ar sievu sadalījis mantu

Foto: LETA

Deviņus gadus pēc kāzām laulāto mantisko attiecību līgumu noslēdzis Liepājas miljonārs, viens no bagātākajiem Latvijas cilvēkiem Aigars Kesenfelds, ziņo izdevums "Kas Jauns". Līgums paredz visas mantas šķirtību.

Lasīt vairāk

'Tiku paslaucīts zem paklāja' – Daņiļevičs par intrigām Deju svētku aizkulisēs

Foto: LETA

Horeogrāfs Agris Daņiļevičs īsi pirms savas 60 gadu jubilejas sniedzis interviju žurnālam "Ieva", kurā cita starpā atklāj, kāpēc viņš – godalgots, pieprasīts, dejotāju un tautas vidū mīlēts – šogad nebija redzams starp Deju svētku virsvadītājiem, un Daugavas stadionā nebija arī viņa veidotu horeogrāfiju.

Lasīt vairāk

Juris Kulakovs atkal izmests no glamūrīgās 'Sky&More' balles

Foto: Publicitātes foto

Komponistam Jurim Kulakovam jau otro gadu pēc kārtas secen gājusi maksātspējīgo ļaužu balle lielveikalā "Sky&More". Pērn viņš nebija ģērbies atbilstoši dreskodam, tāpēc pasākumā netika ielaists, taču šogad mākslinieks uz pērnās situācijas fona sakasījies ar apsargiem un ticis izraidīts par huligānismu.

Lasīt vairāk

'Mana meita ir latviete' – pornozvaigzne Reida populārā podkāstā stāsta par Latviju

Foto: Kadrs no "Just Trish" podkāsta

Pornoindustrijā ievērojamus panākumus guvusī amerikāņu aktrise Railija Reida, viesojoties populārajā izklaides podkāstā "Just Trish", raksturoja Latviju kā valsti, kas atrodas blakus Lietuvai un robežojas ar Krieviju. Viņa paskaidroja podkāsta vadītājai Trišai Peitas, ka Latvijā runā nevis krieviski, bet gan latviešu valodā.

Lasīt vairāk

Rībot visa 'Panorama Plaza' – eksministrei Muižniecei cemme uz Samantu Tīnu

Foto: DELFI/LETA/Privātais arhīvs

Neapskaužamā situācijā nonākusi politiķe, bijusī izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece. Viņa kopš šā gada augusta iemitinājusies Pārdaugavas dzīvojamajā kompleksā "Panorama Plaza". Stāvu augstāk dzīvo dziedātāja Samanta Tīna. Mākslinieces muzikālās aktivitātes vakaros jau ilgāku laiku traucējot rāmu dzīvi Muižnieces saimei, un politiķe vaļsirdīgi atzīst – vēl mazliet, un viņa vairs nespēs ar prieku klausīties Samantu Tīnu. Tikmēr dziedātāja uzskata, ka nav korekti šo situāciju risināt publiski.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!