Foto: Privātais arhīvs/Kadrs no video
Allaž tik jutīgais viendzimuma laulību jautājums kļuvis par karstu kartupeli arī pašmāju influenceru aprindās. Tā, piemēram, mutīgais Žigimants Krēsliņš (Žigis) savā "TikTok" platformā asi vērsies pret šobrīd slavenākajām Latvijas mīlniecēm Sendiju un Danuti, kuras nule iestūrējušas laulības ostā. Īpaši neizvēloties vārdus un izteicienus, Žigis asi nopēla dāmu mīlasstāsta "tiražēšanu" medijos un soctīklos. Sendija Oficiere atbidi parādā nepalika.

Savā video, ko pats Žigis nosaucis par dvēseles kliedzienu, liepājnieks Žigimants pauž neizpratni par lesbiešu pārim pievērsto uzmanību. "Kā paver vaļā [ziņu vietnes], tā izkrīt kaut kāds jauns raksts – tas raksta, tur raksta," sašutis ir viņš. Savu sakāmo krietni šķaidot ar krievu lamuvārdiem, Žigis nebeidz sašust par seksuālās audzināšanas jautājumiem pēdējā laika notikumu kontekstā.

Runājot par Sendijas Oficieres un Danutes Tammes kāzām, Krēsliņš mīlnieces nevairās nogodāt par "ļezbēm" un uzskata, ka abas dāmas aiz slēgtām durvīm drīkst darīt jebko, taču viņam ir lieli iebildumi pret viendzimuma attiecību "tiražēšanu" plašsaziņas līdzekļos. Krēsliņa pārdomas noklausāmas šeit (brīdinām, necenzēta leksika!)

Fitnesa trenere Sendija Oficiere nepalika atbildi parādā. Kā izrādās, pusaudze būdama, viņa piedalījusies Krēsliņa organizētajās nometnēs un šo vīru visai augstu vērtējusi. Taču tagad Žigis Oficieres acīs nokrities pavisam zemu. Sieviete uzskata, ka ar pārmetumu pilno video Krēsliņš vēlējies sev pievērst uzmanību, jo citādāk viņa popularitāte arvien krītas. "Mēs [ar sievu] diezgan ierēcām par to video," savā video skaidro Oficiere un piebilst, ka arī viņa nebija gaidījusi tik lielu publicitāti, tomēr nepavada laiku "sēžot tādā miskastē kā feisbuks".

Oficiere atceras, ka nometnes laikos Krēsliņš bijis jauks cilvēks, viņa pat pieskatījusi Žiga bērnus un viss bijis kārtībā. Jo Oficiere bija nometnes kliente un maksājusi naudu par dalību Krēsliņa organizētās izklaidēs. Bet šobrīd Žigis sevi parādot kā "pilnīgu lohu".

"Zini, Žigi, nometnes laikos tu mums biji tāds kā varonis un ideālā vīrieša paraugs, kā daļa no ģimenes. Laiks gāja, un es tavās acīs izaugu par pretīgu lesbieti. Bet sabiedrība mani zina kā mīlošu sievieti, kā cilvēku, kas iedvesmo jauniešus sportot, kā cilvēku, kurš palīdz dzīvniekiem. Bet pa šo laiku tu esi kļuvis par rupju, pretīgu, sasvīdušu lohu," savu bijušo elku skarbi vērtē Sendija.

Viņasprāt, Žiga "dvēseles kliedziens" pielīdzināms caurejai, kas pašam Žigim nesīs vēl lielāku popularitāti, taču – uz Sendijas un Danutes popularitātes rēķina. "From hero to zero. Tu esi apkaunojums ne tikai sev, bet arī savai ģimenei. Tu esi tas tētis, par kuru visi uzjautrinās, bet neviens negrib savā ģimenē," uzskata fitnesa skaistule. Viņasprāt, Krēsliņa kungs ir pārvērties par miskasti, uz kuru citi skatās kā uz zoodārza izklaidi, nevis iedvesmojošu personību.

Oficiere arīdzan norāda uz sakarību, proti, "jo vairāk cepas tādi lohi kā tu, jo vairāk par mums raksta". Viņa uzskata, ka visu to, ko Krēsliņš izkliedza savā video, viņš nebūtu spējīgs pateikt viņai sejā.

@sendijago Es nezinu, kurš Tevi sāpinājis, bet apsveicu @Žiga ceļojumi ♬ Drama music suitable for battle scenes etc. - harryfaoki

"Delfi" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā Rīgā precējās un vēlāk Dānijā oficiāli sareģistrējās divas fitnesa treneres. Laulību viņas slēdza Kopenhāgenā, kur viendzimuma pāru attiecības drīkst oficiāli noformēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!