Foto: LETA

Deviņus gadus pēc kāzām laulāto mantisko attiecību līgumu noslēdzis Liepājas miljonārs, viens no bagātākajiem Latvijas cilvēkiem Aigars Kesenfelds, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns". Līgums paredz visas mantas šķirtību.

Starp Aigaru un Lindu Kesenfeldiem noslēgtais laulības līgums paredz visas mantas šķirtību, turklāt līgums attiecas arī uz mantu, kas iegūta pirms šī līguma noslēgšanas, kā arī uz mantu, kas tiks iegūta pēc līguma noslēgšanas.

"Kas Jauns" lēš, ka 39 gadus vecais Kesenfelds varētu būt visturīgākais Latvijas uzņēmējs un, iespējams, pat miljardieris; patlaban viņš ir patiesā labuma guvējs jau 130 firmās. Vairāki uzņēmumi, kas pieder kopīgi viņam, viņa tēvam Ivaram un sievai Lindai strādā ar iespaidīgu vairāku miljonu peļņu. Ar Kesenfelfu uzvārdu saistīta virkne ātro kredītu uzņēmumu.

Izdevums atzīmē, ka pirms vairākiem gadiem, kad Kesenfelds bija vien 24 gadus, viņš žurnālam "Pastaiga" atklāja, ka bizness sniedz daudz prieka un emocijas, ka naudai ir "jāstrādā tavā labā" un ka viņam gribas komfortu un "sāta sajūtu".

Ar savu sievu Lindu Kesenfeldi viņš salaulājās 2014. gadā. Šā gada 2. novembrī Aigaram Kesenfeldam apritēs 40 gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!