Foto: Reuters/Scanpix
Brazīlijas pilsētā Sanpaulu kāda sieviete savu guļamistabu pārvērtusi savdabīgā ārstniecības iestādē – viņas gultā jau ilgāku laiku guļ lauvu tēviņš Ariels, kurš cieš no smagas slimības, kas dzīvnieku daļēji paralizējusi.

Dzīvnieku psihoterapeite Līvija Pereira slimo lauvu sava dzīvokļa dzīvojamā istabā uzņēmusi jau pirms pāris mēnešiem - lēmumu dzīvnieku ārstēt mājās daktere pieņēma, lai nodrošinātu Arielam nepieciešamo aprūpi visas diennakts garumā.

Trīs gadus vecais dzīvnieks cieš no retas saslimšanas, kas pirms gada izraisīja Ariela kāju paralīzi - iesākumā lauvas saimniece uzsāka līdzekļu vākšanu, lai nodrošinātu dzīvnieka ārstēšanu oficiālās medicīnas iestādēs, tomēr tur veiktās procedūras nedeva pozitīvu rezultātu.

Kad saimniece pamanīja, ka viņas aptuveni 140 kilogramus smagajam mīlulim kļūst tikai sliktāk un paralīze no kājām izplatās tālāk pa ķermeni, viņa pieņēma radikālu lēmumu un vērsās pēc palīdzības pie alternatīvās medicīnas pārstāvjiem.

Šobrīd par lauvu Pereiras uzraudzībā rūpējas vesela ārstu komanda - dzīvniekam ik dienas tiek veiktas akupunktūras procedūras un dažādas masāžas, un dakteri atzinuši, ka pamazām lauvas veselības stāvoklis uzlabojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!