Foto: Publicitātes foto
Globālajā tīmeklī strauji popularitāti iekarojis jauns stulbings – kāda Japānas kompānija aizsākusi neparastu fotosēriju, kurā dažādi kaķīši iemūžināti kā suši gabaliņi.

Stulbinga aizsācējs ir uzņēmums Tange&Nakimushi Peanuts, kas publicējis virkni fotogrāfiju ar glīti sapucētiem kaķīšiem, kas atgūlušies uz suši rīsiem un dažādos veidos izdekorēti.

Lai dzīvnieciņu attēlus padarītu vēl populārākus, uzņēmums pat radījis leģendu, ka suši kaķi jeb Neko Sushi ir mītiskas radības, kas kopš cilvēces pirmsākumiem mitinājušās paralēlajās dimensijās un paretam apciemojušas arī cilvēkus, par ko liecinot gan vēsturiskas liecības, gan dažādi nostāsti.

Tiem, kuriem šie kaķīši dikti iepatikušies, interneta veikalā tiek piedāvāta iespēja iegādāties gan plakātus ar dzīvnieciņu attēliem, gan pastkartes, bet pagaidām pasūtījumus iespējams saņemt tikai Japānā.

Fotogrāfijas strauji iemantojušas popularitāti dažādos blogos un citos sociālajos tīklos, un prognozes liecina, ka no Japānas šis stulbinga paveids varētu izplatīties arī citviet pasaulē.

Par suši kaķu lielo slavu liecina gan kustības daudzie sekotāji tīmeklī, gan fakts, ka pēc daudzajiem pieprasījumiem izveidotas pat spēlītes viedtālruņiem, kuras Japānā tiek aktīvi pirktas un lietotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!