Nikola Eliota, kura dzīvo Kolumbusā, Amerikas Savienoto Valstu Džordžijas štatā, no dzīvnieku patversmes adoptējusi ar vēzi sirgstošu suņuku vārdā Česters. Kad sieviete sociālajā tīklā "Facebook" ieraudzījusi piemīlīgā suņuka foto kopā ar informāciju, ka šis nedziedināmi slimais ķepainis meklē mājas, nolēmusi viņu ņemt pie sevis un padarīt viņa pēdējās dienas šajā pasaulē tik laimīgas, cik vien iespējams, vēsta portāls "Boredpanda.com".

"Es cenšos viņam dot iespēju izbaudīt normālu suņa dzīvi, kādu viņš, visticamāk, nekad nav dzīvojis, un sniegt milzum daudz lutināšanas," teikusi Nikola Eliota.


"Līdz šim viņš ir izbaudījis braucienu automašīnā ar atvērtiem logiem, ēdis pilsētas gardākos hotdogus un saldējumu, bijis piena un auzu vannā (SPA procedūra), kopā ar mani devies jautrā iepirkšanās tūrē, kuras laikā tika pie jaunas, ērtas gultiņas, ap kaklu sienamiem lakatiņiem, daudziem kārumiem un rotaļlietām."


Nikola Eliota iemīlējās jaukajā suņukā no pirmā acu uzmetiena, un nevarēja pieņemt domu, ka viņam jāmirst vientulībā.


"Kādu laiku apsvēru lēmumu adoptēt šo suņuku, cenšoties saprast, vai ar to tikšu galā. Beigu galā nolēmu, ka tā būs brīnišķīga pieredze gan Česteram, gan manai ģimenei."


"Es sapratu, ka man ir pienākums padarīt viņa pēdējās dienas tik laimīgas, cik vien spēju, protams, ņemot vērā gan manas, gan suņuka iespējas."


Čestera mīļākā vieta ir automašīnā uz roku balsta starp sēdekļiem, kur apsēdies, viņš var lūkoties pa priekšējo logu. "Domāju, ka viņš tur jūtas kā karalis."



"Es cenšos viņam dot iespēju izbaudīt normālu suņa dzīvi, kādu viņš, visticamāk, nekad nav dzīvojis, un sniegt milzum daudz lutināšanas."


"Neizskatās, ka slimības dēļ viņš ciestu lielas sāpes, taču vecuma dēļ suņuks ir mazliet lēnīgs."


"Visvairāk par visu viņam patīk dažādi ēdieni un našķi – Česteram joprojām ir milzīga apetīte!"


"Česteram patīk, ka vējš plivina viņa apmatojumu, taču viņa kājeles nav gana stabilas, lai suņuks varētu stāvēt, izbāzis galvu pa atvērtu automašīnas logu."


"Česteram tika veikta operācija, kuras laikā izņēma vairākus audzējus. Diemžēl drīz pēc tam uz ķermeņa parādījās vēl vairāk jaunveidojumu. Pašlaik viņam ir daudz audzēju pa visu ķermeni."


"Viņam ir konstatēti arī sirdstārpi. Par spīti veselības problēmām Česters joprojām ir ārkārtīgi mīlīgs un tik dzīvīgs, cik vien viņš var būt."



Nikolas meita Peislija arī mēģina padarīt suņuka pēdējās dienas pēc iespējas priecīgākas.


"Būs ļoti smagi viņu tik ātri zaudēt, tādēļ izlēmu laiku, kas viņam atlicis, padarīt tik laimīgu, cik vien spēju." Nav zināms, cik ilgi suņuks vēl dzīvos, taču ir skaidrs, ka runa nav par ļoti ilgu laiku.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!