Laura un Marina kļuvušas par neparastām draudzenēm. Kāpēc neparastām? Viena no viņām ir cūciņa, bet otra - mazs kaķēns. Šāda neparasta draudzība novērota Čīlē, ziņo Huffington Post.

Starpsugu līdztiesības patversmē (Santuario Igualdad Interespecie) Čīles pilsētā Santjago mīt divi īpaši dzīvnieciņi un abi mīļi sadzīvo.

Kaķenīte Marina tika atrasta pamesta uz ielas. Mazajam pūkainim bija problēmas ar actiņām, turklāt kaķēns bija ļoti slims. Par laimi, kāds garāmgājējs kaķīti uz ielas pamanīja un nogādāja patversmē.

Savukārt Laura, mazā cūciņa, esot izglābta no gaļas rūpnīcas. Viņas māte bija cūka, kurai nepārtraukti jāražo mazi ruksēni, turklāt lielais dzīvnieks dzīvojis neapskaužami sliktos apstākļos - būrī, kurā viņa nav varējusi pakustēties.

Kad cūciņa Laura nogādāta patversmē, mazais dzīvnieks no pārbīļa esot drebējis. Tiek ziņots, ka cūku kautuvē, kur viņa iepriekš mitusi, apstākļi un attieksme pret cūkām bijusi šausmīga. Tur dzīvniekiem grieztas nost astes un bez anestēzijas rauti zobi.

Abi dzīvnieciņi, kam dzīves sākums nav bijis viegls, tagad savas dienas pavada kopā. Tā kā gan cūciņai, gan kaķēnam nepieciešams siltums, ko viņu mātes vairs nespēj dot, abas meitenes dienas pavada, cieši pieglaudušās viena otrai.

Kā rāda fotogrāfijas un video, šī draudzība sniedzas tālāk par vienas sugas robežām un vēlreiz apliecina, ka rūpes un mīlestība nepieciešama ikvienai dzīvai radībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!