Kad siltās un patīkamās nedēļas nogales gribas pavadīt svaigā gaisā, tad bieži vien cilvēki meklē interesantus veidus, kā atpūsties, vienlaikus aizraujoši pavadot laiku. Ja ģimenē aug bērni, atbilstoša būs izvēle doties uz kādu no mazajiem dzīvnieku dārziem un audzētavām, kuru saimnieki labprāt pastāstīs gan par trušu un murkšķu, gan haskiju un pat ķenguru audzēšanu.

Ja ģimenē ir bērni, viņi noteikti novērtēs izbraucienus, kuros var arī aktīvi atpūsties, vienlaikus uzzinot kaut ko jaunu un iepazīstot dzīvniekus tiešā to tuvumā. Turklāt, ja vēl dzīvnieciņus ir iespējams pabarot, paglaudīt un ar viņiem nofotografēties, diena nevar būt neizdevusies.

Tāpēc piedāvājam vairākas saimniecības un audzētavas, kurās interesenti var iepazīt gan daudzskaitlīgos trušus, gan Latvijai neierastos murkšķus, gan arī ķenguru mazuli un dažādus putnus. Iespējams, daudziem varētu būt pārsteigums, ka arī siltos laikapstākļos, kad no sniega nav ne miņas, tiek piedāvāti elpu aizraujoši izbraucieni suņu pajūgā.

Audzētavu un dzīvnieku dārzu saimnieki aicina pārliecināties, ka apmeklējums ir pieejams, iepriekš sazinoties. Tāpat iepriekš var pieteikt dažādas aktivitātes, piemēram, izbraucienu dzīvnieku pajūgā un izjādi ar poniju.

Dambriežu pulki un savvaļas govis

Tikko modušies murkšķi

Draudzīgie tuksnešu iemītnieki

Izbrauciens ar sniega suņiem joprojām pieejams

Aktivitātes zirga mugurā

Mazs ķengurēns un jaunas alpakas

Trusīši jāapmeklē piemērotā laikā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!