Zināms, ka ceļojumi ir pārbaudījums, kas cilvēkus gan satuvina, gan arī reizēm šķir. Taču kāds kaķis un suns pierāda, ka kopīgi piedzīvojumi par labākajiem draugiem padara arī dažādu sugu pārstāvjus.

Abu mīluļu saimnieki "MansDraugs" atklāj, ka mopsis Bandito ir 7 gadus vecs, bet runcis Luidži – vienu gadu vecs. Gan suns, gan kaķis ir no Spānijas, un kopā ar saviem saimniekiem ir kāpuši klintīs, bradājuši pa pļavām, baudījuši ūdenskritumus un iepazinuši arī jūras krastus.

"Viņi dievina viens otru. Viņi kopā mērojuši tūkstoti kilometru pa Spāniju, un tādā veidā viņi kļuva par "brāļiem"," saka Bandito un Luidži saimnieki.
Kāds ir dzīvnieku raksturs? Bandito, kā jau mopsis, izrāda tipisku šīs šķirnes suņu raksturu un attieksmi – ir slinks, daudz guļ, krāc un ēd. "Kad Luidži ienāca mūsu dzīvē, tas pavēra arī jaunu skatu Bandito dzīvē! Luidži bija tas, ko mums vajadzēja," priecājas kaķa un suņa saimnieki.
Četrotne – abi dzīvnieku saimnieki, kaķis un suns – mērojuši nu jau vairāk nekā tūkstoti kilometru, dodoties pārgājienos pa visu Spāniju. Saimnieki atklāj, ka viņu mīluļi teju visu laiku pavada kopā un pat guļ vienā teltī.
Jautāti, kas pamudinājis izveidot īpašo "Instagram" profilu ar abu dzīvnieku fotogrāfijām, saimnieki stāsta: "Sākumā mēs publicējām fotogrāfijas "Facebook", lai ģimene varētu tās redzēt. Kamēr mēs bijām pārgājienos, tik daudzi cilvēki vēlējās mums pievienoties, lai sekotu, kā mums veicas. Tad mēs izveidojām "Instagram" un "Facebook" profilus, un pārējais jau ir vēsture!" pastāsta Bandito un Luidži ceļojumu biedri, piebilstot, ka saņem vēstules no daudzām pasaules valstīm, kuru iedzīvotāji vēlas uzzināt ko vairāk par kaķi un mopsi. Saimnieki sola, ka par četrotnes gaitām kādreiz varēs izlasīt arī grāmatā, jo ceļotāji pārgājienu laikā raksta dienasgrāmatu.
Sekot līdzi Luidži un Bandito ceļojumiem var īpaši izveidotajā "Instagram" profilā un "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!