Foto: Kadrs no video
Augusta izskaņā īpaši populārs kļuvis kāds video, kurā redzamas divas čivavas, no kurām viena izskatās šķietami miegaina. Soctīklotāji jau pamanījušies sunīšus salīdzināt ar cilvēkiem, no kuriem vienam rītos nav grūti pamosties, turpretim otram agrās rīta stundas tomēr sagādā grūtības. Taču, izrādās, situācija sākotnēji publicētajā video fragmentā izskatās krietni citādāk.

Lūk, viens no video fragmentiem, kas piesaistījis tūkstošiem cilvēku uzmanību un sajūsmu. Video redzamā situācija raksturota kā "rīta cilvēki un es".

Lai arī interneta dzīlēs atrodamie video rāda, ka sunītis, kas kopā ar biedru atrodas automašīnā, miegaini pamostas, patiesībā šī darbība ir pretēja. Oriģinālais video, kas vietnē "Instagram" publicēts 9. augustā, rāda abus sunīšus automašīnā, taču viens no tiem neveikli paslīd un nokrīt.

Sunīšu saimnieks Keidži Jošihara video aprakstā norādījis, ka sunītim nekas nekaiš, mīlulis gluži vienkārši paslīdējis. Tāpat viņš minējis, ka automašīna ir aprīkota ar gaisa kondicionieri, tāpēc cilvēkiem nevajadzētu domāt, ka sunītis nokritis vai pat paģībis karstuma dēļ.

Video redzamas suņu dāmas Maguro un Tororo. Maguro ir septiņus gadus veca, turklāt tieši viņa video fragmentā ir tā, kas pakrīt. Savukārt gaišākā suņu meitene ir Tororo, gandrīz astoņus gadus veca čivava.

Portālam "Buzzfeed" sunīšu saimnieks atklājis, ka miegainā un amizantā purniņa izteiksme Maguro radusies tāpēc, ka viņa zaudējusi līdzsvaru, sēžot pie durvīm. Tiesa, par video popularitāti viņš pats esot pārsteigts: "Man tas nešķita tik smieklīgi."

Arī citā video redzams, kā abas suņu meitenes draudzīgi sēž automašīnā. Neviena no viņām gan nenokrīt.

A post shared by keiji yoshihara (@k.yoshihara) on Aug 31, 2017 at 1:36am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!