Foto: Kadrs no video
Kaķu izturēšanās dažādās situācijās nereti mēdz pārsteigt saimniekus. Ielīdīs vai neielīdīs kastē, tiešām nogrūdīs priekšmetu no galda, kā izturēsies pret spīdināto lāzera punktiņu... Kādu saimnieku interesējis, kā viņa mīlulis izturēsies, ja redzēs, ka cilvēks saļimst uz grīdas, notēlojot savu nāvi.

Video redzams kaķis Sparta un viņa saimnieks. "YouTube" kanāla aprakstā minēts, ka Sparta ir jauktenītis, kurā ritot Bengālijas kaķa asinis. Pieļauts, ka mīlulis dzimis 2007. gada vidū, un visai drīz jau nonācis esošā saimnieka ģimenē.

Sparta esot visai populāra "YouTube" zvaigzne, kura video skatīti vairākus miljonus reižu. Izņēmums nav arī video, kurā saimnieks notēlo savu nāvi, lai redzētu, kā uz to reaģē Sparta.

"Ko mans kaķis darītu, ja es pēkšņi nomirtu?" tādu jautājumu uzdevis mīluļa saimnieks. "Lai to noskaidrotu, es viņa acu priekšā notēloju savu nāvi un vēroju, kā Sparta reaģē. Lieki nav jāsaka, ka viņa reakcija bija kolosāla." Redzams, ka kaķis video beigās noguļas līdzās saimniekam, par ko vīrietis ir visvairāk pārsteigts.

Saimnieks atklājis, ka Spartam visvairāk patīkot slepus pielavīties cilvēkiem, cīkstēties, grauzt rotaļlietas un skriet tām pakaļ, kā arī tikt mīļotam kā bērnam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!