Foto: Kadrs no video
Ne tikai kaķis vai suns, bet arī trusis var būt lielisks modinātājs no rītiem. Tas apskatāms kādu saimnieku uzstādītās novērošanas kameras ierakstā, kur mazais blēņdaris redzams, sparīgi skraidot gar cilvēkiem, kamēr viņi guļ.

Aktīvais zvēriņš novērots 9. martā Ipsvičā, Lielbritānijā. Truša saimnieki video aprakstā norādījuši, ka viņu mājās mīt divi garauši. Turklāt pavisam nesen, ņemot vērā trušu labo uzvedību, saimnieki nolēmuši mīluļus vakaros barot gultā, dodot dzīvniekiem viņu iecienītos kāpostus. Saimnieki arī neesot bažījušies par to, ka truši varētu nošmulēt viņu gultu, jo abi esot apmācīti nokārtoties tam paredzētajā vietā.

"Es ierosināju ļaut viņiem palikt pie mums pa nakti, cerībā, ka viņi mīļotos pie mums. Nekā tamlīdzīga," secinājis viens no saimniekiem.

Kā redzams kadros, ko notvērusi istabā uzstādītā novērošanas kamera, viens no garaušiem teju vai satrakojies un agrā 9. marta rītā pamodinājis saimniekus, skraidot no grīdas līdz pat viņu gultai un gar katra saimnieka galvu. Kad trusis to atkārtojis, saimnieki nevis cēlušies mīluli sarāt, bet gan gardi pasmējušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!