Foto: Arhīva foto
Mūsdienās internets ir pārpludināts ar dzīvnieku foto – kur tik paskaties, tur priekšā kāds suns vai kaķis! Taču, kā izrādās, tā tas nav tikai 21. gadsimtā, un suņiem jau no senām dienām paticis pagozēties objektīva priekšā. Turpinājumā piedāvājam ieskatīties vēsturiskās fotogrāfijās, kas pieejamas arī mūsdienu formātā – internetā un digitālas.

Galerijā apkopotajās fotogrāfijās atrodami eksemplāri, kas ved ceļojumā pat uz 19. gadsimta vidu un laiku, kad krāsainie attēli šķita kaut kas tāls un nereāls. Lai gan apskatāmi divus gadsimtus seni foto, visplašāk galerijā pārstāvēta aizvadītā simtgade, savukārt jaunākais foto uzņemts 1991. gadā.

Kā redzams fotogrāfijās, iemūžināt bildi ar sevi un sunīti gribējuši ne tikai bērni, bet, piemēram, arī gaisa spēku pārstāvji. Tāpat savus mīluļus iemūžinājuši biznesmeņi un lēdijas, kā arī vairākiem četrkājainajiem draugiem pat, šķiet, uzņemtas individuālas fotosesijas.

Te, lūk, viens piemērs!

Foto: Arhīva foto

Savukārt attēlā zemāk redzams kāds vīrs ar veseliem deviņiem suņiem! Vēstīts, ka fotogrāfija uzņemta 1912. gadā, un prāvais pulciņš dodas ceļā no Šeltonas uz Nomi.

Foto: Arhīva foto

Turpinājumā vari virtuāli iepazīties ar vēl dažiem sunīšiem, kas vēlas tevi vest vēsturiskā ceļojumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!