Foto: Vida Press
Ziemassvētku laikā dienasgaismu ierauga pat vispārdrošākās idejas! Kāds suņu stilists no Sandjego sniegbalto frizē Bišonu, izmantojot dzīvnieku ādai un kažokam draudzīgas krāsas, pārvērtis vienā no Ziemassvētku simboliem. Nē, šoreiz runa nav par eglīti, bet gan svētku nīdēju Grinču!

Pārvērtību laikā 29 gadus vecais suņu stilists Gabriels Feitosa izmantoja divas krāsas – sarkano un zaļo. Lai no kažoka izveidotu tērpa sastāvdaļas, neiztika arī bez "apcirpšanas" ar šķērēm. Suņu stilists ķērās pie darba pēc tam, kad pie viņa vērsās četrus gadus vecā mīluļa saimnieks ar lūgumu izveidot mīlīgu un krāsainu izskatu, kas lieliski piederētos svētku sezonai. Vēstīts, ka procesā izmantotās krāsas suņiem nav kaitīgas.

Eksperimenta rezultātā no dabas baltā kažociņa īpašnieks bija ticis pie zaļa purniņa, galvas, kājām, ķepām un astes. Sarkanā krāsa pievienota, lai radītu Ziemassvētku vecīša kostīmam līdzīgu izskatu. Pārvērtības aizņēma aptuveni trīs stundas, un saimnieki ar rezultātu bijuši ļoti apmierināti.

Jāpiebilst, ka Gabriela prasme pilnībā pārvērst suņu izskatu jau iepriekš soctīklos izpelnījusies lielu uzmanību. Lai gan drosmīgais rezultāts daudzos rada bažas par dzīvnieku drošību, stilists vairākkārt skaidrojis un garantējis, ka visi klienti ir labi aprūpēti. Viņš sacījis: "Cilvēkiem tiešām ļoti patīk. Daudzos rodas dažas, jo viņi nezina, kā viss process notiek un vai tas ir droši. Bet es varu garantēt, ka tas ir pilnībā droši." Stilists piebildis, ka krāsas izgatavotas tieši dzīvniekiem, un visas to sastāvdaļas apstiprinātas atbildīgajās iestādēs.

Kas attiecas uz cenām, mazu suņu saimniekiem par šādu mīluļa izskatu būs jāšķiras no aptuveni 250 eiro, taču, jo lielāks suns, jo arī summa būs augstāka. Lielajiem suņiem sākuma cena par pakalpojumu ir aptuveni 440 eiro. Tāpat jāņem vērā, ka cenu ietekmē arī dizaina sarežģītība, izmantoto krāsu daudzums un tehnika.

Gabriela talanta un darba cienītāji viņu ļoti atbalsta. Piemēram, šim video, kurā apskatāma frizē bišona pārkāpšana Grinčā, platformā "TikTok" apskatīta nepilnus divus miljonus reižu. Kāds komentētājs rakstījis: "Es pilnīgi noteikti arī gribētu redzēt šādu izskatu savam sunim. Tik mīlīgi." Savukārt cits lietotājs sacījis, ka diemžēl lielā attāluma dēļ nav iespējams savu Maltas zīda sunīti nogādāt Gabriela rokās, taču, ja būtu, viņš to noteikti izdarītu. "Labākais frizieris pasaulē," viņš piebildis.

Tāpat komentāru sadaļā cilvēki dalījušies iespaidos, ka Grinča tēls nu kļuvis par mīļāko suņu stilista veikumu, kā arī uzsvēruši vīrieša lielo talantu radīt šādu rezultātu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!