Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums "Orkla Latvija", ko plašāk zinām kā "Laimas" gardumu ražotāju, smalkajās "Amoralle" telpās Rīgas centrā vienkopus sasaucis pašmāju influencerus, lai iepazīstinātu viņus ar jaunajiem saldumiem. Gan saldumus, gan viesus vieno kopīga iezīme – krāsains rotaļīgums, par ko parūpējusies Kristīne Luīze Avotiņa.

Pasākuma laikā par muzikālo atmosfēru rūpējās jaunais un talantīgais skaņu plašu meistars DJ Nick Ustinov, savukārt pasākumu ar emocionālu muzikālo priekšnesumu atklāja konkursa "Supernova" debitanti un 2. vietas ieguvēji, grupa "Vēstulēs", kas izpildīja gan savu jau sabiedrībā labi zināmo dziesmu "Kur?", gan iepazīstināja klātesošos ar jaunu dziesmu savā repertuārā "Ziedi asfaltā".

Atnākušo vidū – vairāki mazzināmi un vairāki jau labi zināmi digitālā satura autori. Klāt bija gan slavenās "TikTok" ēdiena lietpratējas Justīne (Juška Padruška) un Airita Kodorāne, gan raidstacijas "EHR" sociālo tīklu zvaigznītes un citi ievērojami ļaudis.

Visi sanākušie pilnām mutēm varēja baudīt "Laimas" saldumus – pavasara kolekcijā ietilpst gan jau zināmas klasiskas garšas, kā, piemēram, konfektes "Laime", "Rīts" un "Sarkanā magone", kā arī šokolādes tāfelītes "Krējuma" un "Sarkanā magone". Pavasara kolekcijas viesu iecienītākais un novērtētākais saldums bija tieši mango zefīrs šokolādē "Maigums", kas ir šīs sezonas jaunums, "Delfi" saka uzņēmuma pārstāve Laura Bagātā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!