Foto: Vida Press

Aktrise Rīza Viterspūna paziņojusi par jaunā seriāla "Gudrā blondīne" filmēšanu, kurā tiks atspoguļoti galvenās varones Elles Vudsas vidusskolas gadi, vēsta "Variety". Aktrise par to ir sajūsmā!

Elli Vudsu trijās "Gudrā blondīne" filmās atveidoja aktrise Rīza Viterspūna, un viņa arī bija tā, kas paziņoja, ka veikts šāda seriāla pasūtījums. Viterspūna vēstīja, ka "seriāls sekos līdzi Elles vidusskolas gaitām un varēs iemācīties vairāk par viņas dzīves pieredzi, kas viņu veidoja par tik ikonisku, jaunu sievieti."

Seriāla producente un autore būs Laura Kitrela. Viterspūna būs viena no seriāla izpildproducentēm, taču vēl nav izziņota aktrise, kura atveidos galveno varoni Elli pusaudža gados.

"Ellei Vudsai ir jābūt vienam no visu laiku citētākajiem, ikoniskākajiem un mīlētākajiem varoņiem, kas iesakņojies Holivudas vēsturē," teicis "Amazon MGM Studios" vadītājs Vērnons Sānderss.

Filmas "Gudrā blondīne" pirmajā daļā stāstīts par Elli Vudsu, kura aiz pārdzīvojumiem, ka draugs viņu pametis, vēlas viņam pierādīt, ka spēj vairāk kā tikai skaisti izskatīties, un iestājas Hārvardas Juridiskajā augstskolā. Uz to studēt devās arī viņas nu jau bijušais draugs. Studējot Elle atklāj, ka ir gudrāka, nekā domājusi un pārspēj inteliģencē savu bijušo draugu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!