Foto: Publicitātes foto

"Modern Nomad" ir kļuvis par franču vēsturiskā modes nama šūpuļtīkla konstrukcijas izstrādātāju un ražotāju. Vietējā ražotāja šūpuļtīkli ir kļuvuši par "Dior" ceturtās pludmales apģērbu un aksesuāru kolekcijas "Okeānu parāde" būtisku sastāvdaļu.

Foto: Publicitātes foto

Šūpuļtīkls ir ražots no auduma, kas izgatavots no pārstrādātiem okeāna plastmasas atkritumiem un zvejas rīkiem, kas iegūti no piekrastēm un salām visā pasaulē. Tādējādi tiek izcelta ilgtspējīga un saudzīga attieksme pret dabu.

Foto: Publicitātes foto

""Modern Nomad'' sadarbība ar tik slavenu modes namu kā "Dior" ir apliecinājums izcilībai it visā – šūpuļtīkla dizainā, tehnoloģijā un kvalitātē. Esam gandarīti par šo partnerību un iegūto pieredzi. Pasaulslavenais zīmols "Dior" un "Modern Nomad" ir apvienojušies idejā veicināt aktīvu dzīvesveidu un saudzēt dabu," stāsta "Modern Nomad" valdes loceklis Krišjānis Eihmanis.

Foto: Publicitātes foto

"Šādi sasniegumi palīdz pavērt eksporta durvis uz jaunām valstīm. Lai gan aktīvi strādājam Baltijas un Skandināvijas valstīs, mūsu šūpuļtīkli ir aizceļojuši pie klientiem arī uz tālākām zemēm – Argentīnu, Jaunzēlandi un Filipīnām. "Dior" novērtējums iedrošina mūs sasniegt aizvien jaunus un drosmīgus mērķus," pauž "Modern Nomad" valdes loceklis Jānis Kļaviņš.

Foto: Publicitātes foto

"Dior" šūpuļtīkli ir marķēti arī ar Latvijas ražotāja emblēmu "Made by Modern Nomad" un 16. maijā nonāca tirdzniecībā vairāk nekā 17 pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!