Austrāliešu aktieris Rasels Krovs kļuvis par aculiecinieku kādai mistiskai parādībai virs Sidnejas, kuru populārais kinobiznesa pārstāvis arī nekavējies iemūžināt un ar attēliem arī padalīties ar plašāku sabiedrību.

Šonedēļ globālajā tīmeklī publicēts video, kas veidots no trim Krova uzņemtām fotogrāfijām, un tajā redzams, kā debesīs pārvietojas liels, spoži izgaismots objekts.  

Sociālajos tīklos stāstot par bilžu tapšanas apstākļiem, Krovs atklājis, ka viņš kopā ar draugiem uzstādījis kameru netālu no Sidnejas botāniskā dārza, jo kompānijai gribējies iemūžināt siksspārņus, bet rezultātā Krova rīcībā nonākušas daudz interesantākas fotogrāfijas.

Aktieris, kurš ir stingri pārliecināts, ka kļuvis par NLO parādīšanās liecinieku, arī pastāstījis, ka fotoattēlu uzņemšanai viņš izmantojis Canon 5D fotokameru, kura bijusi novietota uz statīva 250 metru attālumā no botāniskā dārza.

Protams, interneta lietotāji diezgan skeptiski izturas pret Krova uzņemto video - vieni ir pārliecināti, ka fotogrāfijā uzņemta kāda lidmašīna, bet citi attēlus skaidro ar fotoaparāta optikas niķošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!