Foto: Kadrs no video
Stindzinošus notikumus nācies piedzīvot kādas kafetērijas apmeklētājiem Ņujorkā - izceļoties konfliktam starp jaunu dāmu un puisi, kurš neviļus apgāza viņas kafijas krūzi, it kā sabojājot viņas datoru, kafetērijā sākās īsta drāma, kas šokēja un pārbiedēja aculieciniekus.

Cietušās dāmas dusmas bija tik jaudīgas, ka neveiklais puisis burtiski tika pacelts un uzrauts augšup pa sienu, mēbeles sāka kustēties un grāmatas krita no plauktiem, bet kafejnīcas apmeklētājiem atlika tikai tajā visā noraudzīties, šausmās atplestām mutēm.

Patiesībā pie šī notikuma realizācijas veselu dienu strādāja tehniķu un aktieru komanda - inscenējot šo telekinētisko notikumu, tika uzbūvētas mākslīgas sienas, mēbeles padarītas radiovadāmas un izmantoti dažādi citi tehnoloģiski risinājumi, lai kafejnīcas apmeklētājiem, kas neko nezināja par šo projektu, liktu kliedzot laisties lapās vai bailēs sastingt.

Šis video, kas īsā laikā iemantojis lielu popularitāti internetā, ir daļa no filmas Carrie reklāmas kampaņas. Sižets balstīts uz Stīvena Kinga darba motīviem - kāda meitene atklāj, ka viņai piemīt paranormālas spējas, un grasās tās izmantot, lai atriebtos tiem, kuri vidusskolā darīja viņai pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!