Foto: Publicitātes foto
Eksorcisma jeb Sātana izdzīšana nav nekas jaunas – cilvēki šo lietu praktizē jau tūkstošiem gadu. Taču moderno tehnoloģiju laikmetā pastāv iespējas šo procedūru arī uzlabot, piemēram, Sātanu izdzenot "skaipā".

Šādu pakalpojumu piedāvā evaņģēlistu mācītājs Bobs Larsons (attēlā), kurš, pēc paša vārdiem, savas ilgās karjeras laikā ir izdzinis dēmonus no vismaz 20 tūkstošiem apsēstu cilvēku.

"Vienkāršiem vārdiem runājot, eksorcisms ir ļaunā gara izdzīšana no indivīda, kuru kaut kādā veidā šī būtne ir apsēdusi un demonizējusi, šīs būtnes aizsūtīšana atpakaļ uz elli un indivīda atbrīvošana," video sižetā skaidro garīdznieks.

60 minūšu ilga eksorcisma sesija ar "Skype" starpniecību maksā 295 ASV dolārus, taču šī nauda tiek ziedota baznīcas vajadzībām. Interesantākos gadījumus Larsons dziedina bez atlīdzības.

Larsonam ir sava draudze Skotsdeilā, Arizonas štatā, bet viņš jau gadiem ilgi braukā pa pasauli, palīdzot cilvēkiem tikt vaļā no dēmoniem.

Jau vēstīts, ka Larsons divas reizes viesojies arī Latvijā, izdzenot Sātanu no vairākiem desmitiem mūsu valsts iedzīvotāju, un abas šīs reizes portāls "Delfi" pasaulslaveno mācītāju intervēja.

Pirmā "Delfi" intervija ar Larsonu notika 2010. gada jūnijā (to var izlasīt šeit), bet otrā - 2010. gada novembrī (tā lasāma šeit).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!