Tīmekļa lietotāju uzmanības lokā nonākuši divi francūži, kuri iztiku pelna visai ekstravagantā un neikdienišķā veidā – puiši apceļo pasauli un uzstājas pavisam plikiņi.

Abu mākslinieku meistarstiķis ir deja, kurā tiek izmantoti dvieļi - puiši uz skatuves kāpj pilnīgi kaili un izpilda danci, kura laikā savas intīmās ķermeņa daļas mūzikas ritmā sinhroni aizklāj ar baltiem dvieļiem.

Šovmeņi sevi dēvē par apvienību Les Beaux Freres, un nesen abi plikadīdas piedalījās franču televīzijas šovā Le Plus Grand Cabaret du Monde jeb Pasaules lieliskākais kabarē, kurā puiši skatītājus iepriecināja ar savu dvieļu deju.

Šīs uzstāšanās video vēlāk tika ievietots arī tīmekļa vietnē YouTube, un neilgā laikā performance izpelnījusies lielu atsaucību, un kailo francūžu slava uzņēmusi ievērojamus apgriezienus.

Kā izrādās, puiši ir profesionāli mākslinieki, kuri savas prasmes spodrinājuši prestižajās Monreālas un Kvebekas cirka skolās, un abu mākslinieku talants jau novērtēts Ziemeļamerikā, Āzijā un, protams, Eiropā. Tāpat jāpiemin, ka plikiņie dejotāji uzstājušies arī slavenā Cirque du Soleil uzvedumos. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!