Foto: Publicitātes foto
Beidzot var skaļi uzgavilēt visi tie selfiju veidotāji, kuriem prasta pozēšana ar tūtiņā savilktām lūpām ir apnikusi, jo sociālajos tīklos arvien populārāki kļūst pašportreti, kuros cilvēki sevi iemūžinājuši visnotaļ pabriesmīgā izskatā ar līmlenti noklātām sejām.

Šis jaunais stulbings radies, iespaidojoties no filmas Yes Man, kurā savulaik aktieris Džims Kerijs vienā no ainām savu seju apsaitēja ar līmlenti un tēloja baisu ērmu, tādēļ tikai loģiski, ka jaunā pašportretu novirziena piekritēji saviem attēliem pievieno tēmturi sellotape selfie jeb "līmlentes selfijs".

Šīs kustības dibinātāja ir 21 gadu vecā Lizija Durleja no Anglijas, un tagad viņa kļuvusi par tīmekļa slavenību - meitene neapzināti aizsākusi stulbingu, kuram uzradušies sekotāji visā pasaulē.

Kā ārvalstu medijiem paskaidrojusi Lizija, pats pirmais līmlentes selfijs tapis kādā draņķīgā dienā, kad meitenei nepavisam nav veicies, un, lai kaut nedaudz sevi uzjautrinātu, viņa nolēmusi savu seju aplīmēt ar lenti, līdzīgi kā to filmā savulaik izdarīja Džims Kerijs.

Nu jau šādu selfiju veidošana kļuvusi par starptautisku kustību, kurai tīmekļa vietnē Facebook pat izveidota sava oficiāla lapa.

Kļūt par vienu no šī neprāta dalībniekiem ir pavisam vienkārši - jānolīmē seja ar līmlenti un jāuztaisa selfijs. Tie, kuri vēlas būt īpaši radoši, var pie sejas pielīmēt arī dažādus sadzīves priekšmetus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!