Foto: Shutterstock
"airBaltic" uzsākusi vasaras sezonas lidojumus no Rīgas uz Bulgārijas pilsētu Burgasu, sadarbībā ar starptautisko tūrisma operatoru "Tez Tour". Divi jaunie reisi nedēļā klientiem nodrošina ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā, portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

Lidojuma cena ekonomiskajā klasē - 199* eiro, biznesa klasē - 629 eiro.

*Zemākā pieejamā cena abos virzienos, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem - www.airbaltic.com

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Burgasu veic divas reizes nedēļā - ceturtdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veic ar Boeing 737-300 lidmašīnu un lidojuma ilgums ir aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes. Biļešu cena abos virzienos ir sākot no 199 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

"Tez Tour" savu programmu ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tūristiem ir iespēja atpūsties: Turcijā, Grieķijā, Spānijā, Ēģiptē, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Kubā, Dominikānā, Maldīvu salās, kā arī slēpošanas kūrortos Austrijā un Andorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!