Foto: Publicitātes foto

Japānas vadošais modes un dzīvesstila žurnāls "Ginza" atzinis Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic stjuartu uniformas kā vienas no labākajām pasaulē, portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

Modes žurnāls Ginza, kas tiek izdots vienā no senākajām Japānas izdevniecībām Magazine House, savā rubrikā "GINZA Fashion Researcher" iepazīstinājis ar 12 pasaules stilīgāko aviokompāniju stjuartu uniformām. TOP12 sarakstā iekļautas tādas lielas aviokompānijas kā Singapore Airlines, Emirates, British Airways,Thai Airways un Qantas.


airBaltic stjuartu uniformu dizainu radījuši Latvijas modes mākslinieki - Natālija Jansone un Dāvids. Tās veidotas airBaltic korporatīvajās krāsās - tumši zilā un spilgti zaļā. Radot šīs uniformas, dizaineri akcentēja stjuartu profesionalitāti, tajā paša laikā radot stilīgu, ērtu un praktisku tērpu.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!