Foto: Instagram.com/kirbyjenner/
Sociālajos tīklos uzmirdzējis kārtējais jokdaris, kurš smejas par šovbiznesa zvaigžņu tieksmi zīmēties virtuālajā vidē. Noslēpumainais asprātis, kurš sevi dēvē par Kērbiju Dženneru, ņirgājas par amerikāņu realitātes šovu zvaigzni un modeli Kendelu Dženneru (attēlā).

Kendela nereti tiek dēvēta par pašu smukāko izdaudzinātā Kardašjanu klana pārstāvi. Daiļavai ir prāvs fanu pūlis - tā, piemēram, vietnē Instagram viņai jau ir vairāk nekā 46,2 miljonu sekotāju.

Tieši Kendelas foto blogs ir pamatā asprātīgā Kērbija jokiem. Izdevums Mashable vēsta, ka viņš sevi ar bilžu apstrādes programmu palīdzību "iefotošopē" modeles publicētajās bildītēs un video.

Savu veikumu un neizmērojamo talantu Kērbijs publiski atrāda Instagram blogā, kurš ieinteresējis gandrīz 60 tūkstošus sekotāju, un tā popularitāte turpina augt.

Izdevums Mashable vēsta, ka Kērbija patiesā identitāte pagaidām ir miglā tīta, taču, kā liecina viņa sociālajos tīklos publicētā informācija, vīrietis ir modelis - amatieris un pats sevi dēvē pat Kendelas dvīņu brāli.

Ar Kērbija foto blogu iespējams iepazīties šeit, savukārt viņa Tumblr blogs ar Kendelas bildītēm apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!