Foto: Kadrs no video

Britu mediju ievērības lokā nonācis kārtējais sižets, kurā iemūžināts kaut kas neparasts – lidojošs objekts, kas sabiedrībai licis sadalīties divās nometnēs. Vieni ir pārliecināti, ka Lielbritānijas debesīs piefiksēts NLO, savukārt citi ir krietni vien skeptiskāki.

Video, kurā, iespējams, redzams marsiešu kuģis, kāds aculiecinieks iesūtījis NLO mednieku un paranormālo aktivitāšu pētnieku apvienībai "Secure Team 10". Profesionāļi veikuši padziļinātu sižeta analīzi.

Tiek vēstīts, ka dīvainības nofilmētas Lielbritānijas dienvidos. Sižets tapis 15. maijā.

"Secure Team 10" pārstāvis, kurš, bez šaubām, ir jomas eksperts, pēc video noskatīšanās paziņojis, ka arī viņam sižetā redzamais šķietot ļoti aizdomīgs. Debesīs dreifējošais objekts, viņaprāt, neatgādina nedz lidmašīnu, nedz balonu, nedz ko citu pazīstamu.

Video ar dīvaino lidojošo objektu jau noskatīts vairāk nekā 180 tūkstošus reižu, un komentāru sadaļā sākusies karsta diskusija starp NLO medniekiem un skeptiķiem.

Sazvērestību teoriju piekritēji pieturējušies pie viedokļa, ka sižetā redzams citplanētiešu kuģis, savukārt tie, kuri spējuši saglabāt vēsu prātu, video redzamo nodēvējuši par safabricētu sensāciju un ieteikuši NLO medniekiem vietnē "Google" ierakstīt vārdu savienojumu "Spiderman balloon" jeb "Zirnekļcilvēka balons".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!