Foto: Privātais arhīvs
18. novembra rītā pazudis un joprojām nav atradies Džeka Rasela šķirnes suņuks Kusto, "MansDraugs" pastāstīja mīluļa saimnieki, aicinot atsaukties ikvienu, kas savā ceļā draiskuli redzējis.

Kusto Kanēlis ir četrus gadus vecs sunītis, kurš pazudis no mājām Mājpilī. Saimnieki stāsta, ka līdz šim Mālpils apkaimē neviens neesot suni redzējis.

"Mēs ļoti ceram un paļaujamies uz līdzcilvēku iesaistīšanos un vērīgām acīm. Maza auguma, atraktīvs, dzīvespriecīgs un atsaucas uz vārdu Kusto. Viņš ir mazs, ļoti draudzīgs suns, kurš, visticamāk, pieklīdis kādās mājās pie cilvēkiem un nemaz nejūtas pazudis, ja ir kāds, kurš viņam dod patvērumu. Lūdzam iedzīvotājus būt vērīgiem! Iespējams, mūsu Kusto ir kādās mājās, kur dzīvo ļaudis, kas nav informēti, ka Kusto tiek meklēts. Paldies jau iepriekš ikvienam vērīgam līdzcilvēkam," pazudušo sunīti raksturo viņa saimnieki.

Ja Mālpils rajonā vai ārpus tā esi manījis klaiņojošu sunīti, kas līdzinās Kusto, vai zini, kur viņš atrodas, zvani 26677466 (Kristīne) vai 29762613 (Ivars). Atradējam atlīdzība garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!