Foto: Kadrs no video

Gruzija ir izslavēta ar savu viesmīlību un garšīgajiem ēdieniem, tāpēc brīdī, kad bijis skaidrs, ka Tbilisi lidostā drīz tiks sagaidīts sešmiljonais tūrists, valsts Tūrisma administrācija nolēmusi sarīkot ko īpašu. Sākumā, aptaujājot pavārus un veicot interneta balsošanu noskaidroti īstie Gruzijas nacionālie gardumi, tad noorganizēta speciāla auto svīta un pat valsts premjers, kas sagaidījis viesi, lai kopā baudītu Gruzijas sniegtos labumus.

Valsts oficiālajā tūrisma portālā un Tūrisma administrācijas sociālajos tīklos publicētā video redzams, cik grandiozi tiek sagaidīts pārsteigtais viesis – Džaspers Bleks, kas ielidojis no Nīderlandes. Bleks pēc vakariņām kopā ar Gruzijas premjerministru Giorgijs Kvirikašvili neslēpa sajūsmu, bet ceļojuma beigās bija tik pateicīgs par visu piedzīvoto, ka atzina, ka stāstīšot par šo notikumu vēl mazbērniem. Tomēr noskatieties video, lai redzētu, cik grandiozs izdevās gruzīnu pārsteigums ceļotājam.

Džaspers Bleks bija sešmiljonais tūrists, kas ieradās Gruzijā 2016. gadā. Viņš atzina, ka ceļojums uz Gruziju bijis viņa lieliskākais piedzīvojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!