Foto: Privātais arhīvs
Mīluļu meklēšanas portālā "Pukainis.lv" vienkopus atrodami vairāki sludinājumi par kaķiem un suņiem, kas gaida savus jaunos saimniekus. Starp tiem ir kaķenīte, kas atrasta krūmā pie baznīcas, kā arī cienījama vecuma suns, kas arī alkst cilvēka uzmanību un mīlestību. Turpinājumā var iepazīties ar vairāku četrkājaiņu raksturojumiem.

Trīs gadus veco kaķenīti atrada krūmā pie baznīcas, kur tā saukusi pēc palīdzības. Tolaik vēl mazais kaķēns bija izbadējies, bet nu jau izaudzis par veselīgu dzīvnieku un gaida, kad varēs iejusties jaunās mājās.

Atrodas Ventspilī. Papildu informācija pa tālruni 29288968.

Mājas meklē cienījamā vecuma (astoņi gadi) rudais skaistulis Fuksis.

Atrodas Jūrmalā. Papildu informācija pa tālruni 26134093 vai 26352774.

Grēta steidzami meklē jaunas mājas. Būs priecīga dzīvot privātmājā, ar iespēju doties piedzīvojumos svaigā gaisā. Grētai ir septiņi gadi, viņa ir patstāvīga kaķene, kura lieki neuzbāzīsies, pieprasot sev uzmanību. Kā jau kārtīgai dāmai pienākas – ir tīrīga un kārtīga, patīk daudz gulēt, taču labprāt arī aktīvi paspēlējas un izrāda uzmanību mirdzošam saules zaķim vai mazam dzijas kamoliņam, ko var patrenkāt pa istabu. Grēta ir sterilizēta, tādēļ ģimenes pieaugums nav plānots.

Atrodas Rīgā. Papildu informācija pa tālruni 22346437 vai 29386986.

Suņupuikam vēl nav iedots vārdiņš, bet viņš ļoti meklē saimnieku, kurš viņam iedos labu vārdu un sauks un mīlēs viņu ilgi jo ilgi. Viņš ir apmēram pusotru gadu vecs. Saprotams, ka ir jauns un enerģijas pilns, arī draudzīgs un mīlīgs. Šobrīd viņš atrodas Ventspilī, bet var palīdzēt ar transporta noorganizēšanu.

Papildu informācija pa tālruni 28873720.

Brūnais Arčibalds ir gadu vecs, normālas miesasbūves rējējs augumā līdz vidējiem izmēriem. Pirmajā saskarsmē ar nepazīstamiem ļaudīm, svešinieku it kā bīsies, taču iedraudzējies būs bezgala uzticīgs. Piemērots dzīvei privātmājā vai pat lauku viensētā, būs draugs, kompanjons un arī rejošs sardziņš.

Atrodas Liepājā. Papildu informācija pa tālruni 28990174.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!