Foto: Privātais arhīvs
Dažādu britu mediju ievērību izpelnījusies 19 gadus vecā latviete Krista Magica, īstajā vārdā Krista Ajute, kura dzīvo Kentā Lielbritānijā. Meitene sabiedrības un preses uzmanību piesaistījusi ar savu kolorīto, spilgto tēlu, kas atgādina dzīvas lelles iemiesojumu.

Kā liecina Kristas sociālajos tīklos publiskotā informācija, viņa savulaik dzīvojusi Latvijā. Kā savu agrāko dzīvesvietu meitene norādījusi Rīgu, bet nu jau daudzus gadus viņa par savām mājām sauc Lielbritāniju.

Par Kristu šomēnes rakstījuši vairāki britu tabloīdi – "The Daily Mail", "Mirror" un citi. Tāpat arī viņas vārds izskanējis medijos ārpus Lielbritānijas robežām.

Pēkšņo popularitāti meitene iemantojusi, pateicoties savam vizuālajam tēlam, kas ir spilgts un visai neparasts. Katru rītu Krista aptuveni divas stundas velta tam, lai viņa izskatītos pēc lellītes, vēsta "Mail Online".

Meiteni ar spilgtiem matiem, krāšņu grimu, porcelāna bālu ādu, multeņu varoņu cienīgām acīm un pārspīlēti bērnišķīgu apģērbu ir grūti nepamanīt uz citu ļaužu fona, bet, kā atklājusi pati Krista, viņa vienmēr ir vēlējusies izcelties.

"Es vienmēr esmu gribējusi izcelties, un tiklīdz es pieņēmu dzīvās lelles izskatu, es uzreiz aptvēru, cik laimīgus šis stils dara cilvēku.

Kad es izeju ārā, cilvēki mani fotografē. Vecas kundzītes prasa, vai drīkst mani nofotografēt, lai parādītu mazbērniem. Tas tiešām ir interesanti. Es nesaņemu nekādas negatīvas piezīmes," stāstījusi meitene.
Foto: Privātais arhīvs

Kristai arī sociālajos tīklos izdevies iegūt visai prāvu fanu pulciņu. Meitene ir gandarīta par to, ka daudzi viņai teikuši – viņa ir iedvesmojoša.

"Man patīk ap sevi pulcēt jaukas lietas. Tas mani ir padarījis daudz pašpārliecinātāku. Tas liek man smaidīt, tas liek smaidīt arī citiem, tāpēc es nedomāju, ka kādreiz apstāšos," tā Krista.

Tiesa, Kristas dzīvē arī bijis visai tumšs periods. Viņa agrāk saskārusies garīgās veselības problēmām, un pirms kļūšanas par lellīti meitene aizrāvusies ar tā dēvēto emo un gotu stilu. Šobrīd viņas vizuālais tēls krasi atšķiras no tā, kā viņa izskatījās agrāk, un Krista ir pārliecināta – košais stiliņš viņas dzīvi iegrozījis pareizajās sliedēs un ļāvis viņai atgūt pārliecību par sevi.

Iedvesmu savam tēlam Krista smēlusies "anime" multfilmās un japāņu modē, un pirmoreiz savus matus rozā viņa nokrāsojusi 17 gadu vecumā. Šo divu gadu laikā pilnībā izmainījusies meitenes garderobe – tagad tajā dominē kurpes uz platformas zoles, rozā toņi un kuplas kleitas. Tāpat arī Krista iecienījusi parūkas.

Krista pamatīgi noslīpējusi arī savas grima uzklāšanas prasmes, un meitene stāsta, ka krāsošanās process, kas mēdz ieilgt līdz pat divām stundām, viņu nomierina un palīdz relaksēties. Meitenei ir arī pašai savs apģērba un rotu zīmols "Planeta Magica". Tā darinājumus var iegādāties "Etsy" interneta veikaliņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!